| Lorena6879 a întrebat:

Bună,daca imi cumpar haine sau chiloți /sutien noi de pe internet va trebui sa le spăl odată înainte de folosire? Sau pot sa le port direct? Ms

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu conteaza

| MihaelaDart a răspuns:

Nu numai luate de pe internet, cat si cele din magazine tot le spal inainte de a le folosi.

| RxTx a răspuns:

Cele mai bune
Chiloți cu glugă
Sau versiunea
Șosete cu glugă

| VoidEternal a răspuns:

Nu strica sa le speli.

| Brizbriz a răspuns:

Nu conteaza de unde iei hainele, INTOTDEAUNA se recomanda sa le speli, sau sa le calci, inainte de a le pune pe tine

| Eireann a răspuns:

E foarte important sa speli toate hainele noi inainte sa le porti. Asa scapi de excesul de vopsea care exista in majoritatea hainelor si de un produs chimic folosit de producatori cu scopul de a preveni mucegairea hainelor in timpul transportului in containere cu umezeala si caldura. In contact cu pielea acestea pot cauza iritatii sau reactii alergice. Asta pe langa ce au mentionat ceilalti useri.

| Sophieka a răspuns:

Sunt niste lucruri pe care ar trebui sa le constientizezi... Speli orice haina pe care o achizitionezi, mai ales lenjeria intima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recomandat.

| aneliram a răspuns:

In magazin ofline nu qi voie sa probezi lenjeria intima, doar ca lumea le atinge iti fai seama, acum la un magazin online nu stiu cate presoane le ating. Cate despre daca le speli sau nu e alegera ta, daca vrei sa scapi de microbii de pe ele le speli. Eu una nu le spal si nu m-am imbolnavit de nimic.

| aneliram a răspuns (pentru aneliram):

Scuze pentru greseli.

| Silviullet a răspuns:

Da, orice lenjerie indiferent de unde sunt cumparate, trebuiesc spalate.
De ce?
Pentru simplu fapt ca chilotii sau orice produs, este atins nu de 1 om, ci poate de zeci plus in depozite unde nu e cel mai curat.
De la ala care ii face, ala care ii impacheteaza si asa mai departe.

| MISLO a răspuns:

Spalale gospodino laughing

| colosseum1337 a răspuns:

Recomandat ar fi sa le speli inainte de folosire happy

| AlexandruAlexu2022 a răspuns:

Normal, că nu știi ce a fost în depozitul ăla.