| IForgotMyNameAgain a întrebat:

Daca imi indrept parul odata pe saptamana la 140-150 de grade e O.K? Adica se arde?
Multumesc!
Funda!happy

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Arzi părul ori de câte ori folosești placa!
Pa, pa.

| Bondarel99 a răspuns:

De ce sa ti-l indrepti la 150 de grade? Eu il fac 1 data pe saptamana la 190 de grade si este destul de deteriorat.se rupe foarte usor...nu abuza ca mai apoi o sa-ti para rau.

| Camelisa a răspuns:

Este perfect ca folosesti placa de par o data pe saptamana. Tine.o tot asa, sunt persoane care sunt dependeste de placa in fiecare zi!
De preferat este sa folosesti si un spray inainte de al intinde, rau nu iti va face!
Numai bine

| LexaHD a răspuns:

Nu, nu se arde! Dar sa nu folosesti placa foarte mult pentru ca, da, atunci se poate arde.

| Darkangelzn a răspuns:

E ok dar e posibil sa se arda intinde-l al vreo 100-120 grade atunci nu o sa se arda.

| dumitrita25 a răspuns:

Nu nu ati face griji
fundita?

| dumitrita25 a răspuns:

Nu nu ati face griji funda?

| littlemonsterr a răspuns:

Cica "nu nu iti face griji "laughing
eu una iti spun sincer ca normal ar trebui sa-ti indrepti parul cam de 3 ori pe luna.
E normal sa se arda la o asa temperatura ridicata, si eu folosesc placa big grin mai ales dupa ce ma spal pe cap folosesc o masca reparatoare + un spray termic astfel incat sa nu mi-l termin de tot happy. sper ca ti-am fost de folos!:*

| skaterul112 a răspuns:

Nu se intampla nimic

| Alexandra2111 a răspuns:

Pai e normal la asa temperatura dar numai o data pe saptamana eu mi-l indreptam de mai multe ori si acum greu creste.