Mai des, nu te supara esti cam mica pentru mustata. Dupa 16 ani incearca...La avatar pari muuuult mai mica.
Nu ti-l lua de pe acum, ca mai incolo o sa ai mustata ca a lu bunicut-o.
Indiferent cum, daca te apuci sa le iei de cateva ori o sa-ti faci de lucru toata viata cu ele. daca ai doar putin puf (eu asa banuiesc) lasa-l in pace pentru ca altfel o sa-ti creasca din ce in ce mai gros si mai aspru. daca este intr-adevar nesesar iti recomand sa te duci la cosmetica sau chiar si acasa.dar oricum nu rupt, nu ras ci doar epilat (smuls).
Daca le iei cu penseta vor creste greu insa se vor ingrosa putin. poti sa te faci si cu benzi de ceara. totul este sa nu le iei cu bigul ca faci mustata
Cel mai bine e sa nu o iei deloc... daca nu te deranjeaza si nu este vizibila in sensul rau..las-o acolo
Si daca tot iti iei mustata ..cauta pe google produse pentru incetinirea cresterii firelor de par
Uite aici conversatiia unor femei despre acest subiect. poate te ajuta.
http://forum.desprecopii.com/....../topic.asp
Daca le "tunzi" cu penseta si nu le scoti cu tot cu radacina vor creste normal.Doar ca mult mai repede(2-3 zile).Te sfatuiesc sa folosesti ceara.Asa va trebui sa repeti operatiunea dupa 4 saptamani
Daca este vizibila tare si te deranjeaza, si mai ales daca iti permite mama, iti recomand sa incerci mai bine cu benzile de ceara. In orice caz mai des si mai gros nu va creste. Cu penseta poti sa scoti primele cateva fire cind incep sa creasca inapoi.
Buna.Cu penseta sau cu benzi de ceara, parul va creste la fel in ambele cazuri..singura diferenta este ca penseta este mult mai dureroasa si dureaza mai mult..cred ca nici nu trebuie sa mai zic sa te feresti de biggg! succes.
Ai incercat cu penseta? in cat timp creste inapoi parul? Este o metoda buna?
Daca e puf nici eu nu te sfatuiesc sa ti.l dai jos..pentru ca odata ce ti l.ai dat atunci incep firele groase.dar daca ai mustata in adevaratul sens al cuvantului si te inteleg pentru ca am avut aceeasi problema.te duci la magazin si ii ceri benzi de ceara pentru fata.e 50 de bani una...e foarte usor de facut. daca ai nevoie de ajutor cum sa ti.o iei intreaba.ma.Numai ca va trebui sa o tii din scurt.o data pe pe luna poate sa ti.o dai jos.
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: