anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ma dau cu unguent de galbenele pe fata ( din anumite motivehee hee ) apoi stau cam 15 minute cat sa intre foarte bine in piele merge sa ma dau cu fond de ten peste? Adica are vreun efect negativ sau poate nu isi mai faca efectul crema de galbenele? Si da, stiu ca nu e bine sa ma dau cu fond de ten chatterbox dar m`am obisnuit si nu pot sa ies din casa fara straight face.

Răspuns Câştigător
| CookieMonsterRawr a răspuns:

Hei. pai, ar trebui sa te dai cu crema de galbenele si peste 15-20 minute sa iti aplici fondul de ten. Si nu. Din potriva`! Daca tenul are pe el aplicat o crema protectoare, concentratiile din fondul de ten nu mai ataca asa de grav tenul. Stai linistita ca fondul de ten se va vedea la fel, doar ca trebuie lasata crema putin imi mult, cum am spus si mai sus 20-30 minute.
Aplicarea unei creme inainte de utilizarea fondului de ten este foarte ok. chiar si eu folosesc. doar ca nu de galbenele, ci crema d-aia de fata de la NIVEA love struck.

SUCCES.

fundabatting eyelashespuppy dog eyes

2 răspunsuri:
| georgy39 a răspuns:

Nu are nimic, dar inainte sa te dai cu fond de ten trebuie sa pui o lotiune tonica si o crema hidratanta deoarece fondul de ten intra in pori si se vede urat. Sper ca am ajutat... happy big grin

| codrik a răspuns:

Nu are nimic! sa da si sora mea.