| Cinevasswiiw8w8 a întrebat:

Bună, daca ma duc la dermatolog o sa-mi dea ceva sa scap de puncte negre nu?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Punctele negre sunt puncte de mizerie/impuritati care se acumuleaza in porii fetei. Pentru atata lucru nu mergi la dermatolog ci inveti sa te speli ZILNIC pe fata cu apa calda si sapun, ca sa elimini praful, impuritatile si transpiratia, care formeaza aceste puncte negre in porii pielii.

Pentru moment poti face o curatare mecanica cu: apa calduta, clabuc de sapun si malai >> pe care o pui pe fata si cureti usor-usor, prin miscari cirulare, fiindca scoate din porii pielii tot ce s-a depus acolo.
Pe viitor, spalarea fetei trebuie sa se faca dimineata si seara inainte de culcare, cu apa calduta si sapun (sapunul preferabil Dove sau unul de bebelusi, care au un PH mai ridicat si nu afecteaza tenul) care elimina orice urma de praf de peste zi si pastreaza fata curata, fara puncte negre si fara acnee (cosuri) care apar cand punctele negre se infecteaza.

| sierra1 a răspuns:

O să-ți dea (poate) dar revii la punctul inițial, așe e tenul tău

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creme pentru puncte negre, sau masti pentru fata, orice dar nu fa punctie sau alte tratamente faciale care necesita sesiuni.
De asemenea bea apa multa si mai lasa sucurile si redu din zahar.

| NunuNini a răspuns:

Sa-ti dea dermatologul un sapun?
Ai nevoie de o alimentatie fara grasimi si de muuuuulta igiena. Spalat mereu cu apa calda si sapun. Ai ten gras. Sa nu-mi vii cu "crapa obrazul".

| Cinevasswiiw8w8 explică (pentru NunuNini):

Pai eu nu zic cum sa nu-mi mai iasa puncte negre! Eu zic cum sa scap de alea pe care le am! Crezi ca nu am încercat sa fac ce ai zis tu? Si degeaba

| Iote a răspuns (pentru Cinevasswiiw8w8):

Cinevasswiiw8w8 explică (pentru NunuNini):
"Eu zic cum sa scap de alea pe care le am! Crezi ca nu am încercat sa fac ce ai zis tu? Si degeaba"
Lucrul asta trebuie facut zilnic, nu o singura data.

| NunuNini a răspuns (pentru Cinevasswiiw8w8):

Te-ai spalat si nu au disparut? Ma mir. Pot reapare, dar te speli mereu.
Insa daca sunt adanci in piele, trebuie sa mergi o data la cosmetica sa le scoata. Apoi te intretii cu igiena.

Întrebări similare