| geogi a întrebat:

Buna daca mama mea este pe stop are voie sa ma vopseasca pe par? se prinde vopseaua sau risc sa nu se prinda?

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ce legatura are menstruatia mamei cu parul tau? Din motive hormonale vopseaua prinde prost pe parul unei femei aflate la menstruatie. Nu e vreun fel de vraja sau ceva.

| anad a răspuns:

Ce legatura are parul tau cu ea? Asta ar insemna ca, acele coafeze care sunt la menstruatie, sa nu lucreze in acele zile si sa stea acasa?

| B3belusha a răspuns:

Nu inteleg... care e legatura dintre vopseaua de par si menstruatia mamei tale? OMG... termina cu superstitiile straight face

| ruxi a răspuns:

Nu are nici o legatura, poate ca ai auzit dc ai tu si te vopsesti nu se prinde...happy

| aDDa_4644 a răspuns:

laughing Tu esti tu si ea e la menstruatie n-are nicio chestie una cu cealalta.te poti vopsi linistita :*

| astamicuta a răspuns:

Daca erai tu poate era ceva, dar daca e ea.nu vad care e problema straight face

| Darkrosse a răspuns:

Normal ca se prinde...dar daca crezi in astfel de superstitii poti astepta pana ii trecehappy

Sper ca te-am ajutathappy

| iasmina0archie0fan a răspuns:

Da, nu vad de ce nu ar avea voie. Nu are legatura.

| BrokenWings a răspuns:

Am mai auzit de foarte multe ori chestia asta, se spune ca vopseaua nu se prinde destul de bine de par si nu arata bine happy
asa ca mai bine sa se vopseasca dupawinking

| yasemin a răspuns:

Se prinde insa dupa experienta mea nu asa de bine...sau poate nu am avut eu vopseaua buna, cert e ca mie mi s-a prins cam spalacit asa

| GeorgeOOO a răspuns:

LoL ce intrebare.