| corinutz07 a întrebat:

Buna,DAU FUNDA! machiajele imbatrinesc?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lipsa calitatii imbatraneste. O crema cu alcool, iti face riduri. O crema nepotrivita iti poate produce o iritatie si tot asa. La fel si cu machiajele, daca nu investesti in produsele tale inseamna ca nu investesti in sanatatea si frumusetea ta. Te poti zgarcii la luciuri de buze dar trebuie sa investesti intr-un fond de ten bun si un rimel calitativ.

Documenteaza-te mai mult pe www.pasagera.ro

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se vad diferentele cand ajungi aproape de pensionare cum iti atarna pielea indiferent cu cata cantitate te dai pe tine. Si alcoolul sau tigara imbatranesc mai repede pielea.

| maria999 a răspuns:

Nu neaparat, daca te demachiezi seara cu siguranta ca nu imbatranesc.

| ellaells a răspuns:

Nu, dar depinde de la ce varsta incepi sa le folosesti

| iiSceneXX a răspuns:

Depinde. Putin rimel cu un creion/tus si putin luciu de buze, nu o sa te afecteze. Dar daca te "tencuiesti" cu fond e ten si pui toate fardurile pe tine, clar ca in timp vei observa semne nu foarte placute.

| tinka1 a răspuns:

Eu folosesc BB Cream Garnier sau Maybelline. Apoi acoper cu pudra Bourjois. Si asta doar cand plec in oras cu prieteni, dar daca ies doar la magazin imi pun ochelari de soare sa nu sa se vada tot ce am pe fata. Dar todeauna deodata cum intru in casa si daca sunt machiata imediat ma demachiez.
P.S: Am tenul gras si nu ma deranjeaza aceste BB Cream-uri. Sunt foarte bune ( mai ales daca acoper cu putina pudra ) :* Succese

| KimHyeSeok a răspuns:

Buna, nu imbatranesc cine stie ce, dar acele substante care sunt in compozitia lor iti dauneaza chipului. De la o varsta mai vrageda se vor observa. acum totul pare a fi normal! Esti frumoasa si fara machiaje!winking Funda? :*

| AnaMariarecan17 a răspuns:

Nu, daca le folosesti cum trebuie si te demachiezi de fiecare data, nu are de ce sa iti imbatraneasca tenul, si oricum dupa o varsta si daca te machiezi si daca nu, tenul tot v suferii schimbari.

Deci aranjeazate cat esti tanara happy

| EkZoDiA123 a răspuns:

Daca nu stii cum sa te folosesti de ele da poti imbatrini, dar trebuie sa fii expert in asta si sa stii cum poti sa te machiezi, deci poti sa te machiezi fara grija doar ca cu atentie bucura-te cit esti tinara

Întrebări similare