| YukyTsukiyomi a întrebat:

Buna,dau funda!
Pana acum nu am avut niciodata cosuri, dar de vreo saptamana au inceput sa-mi iasa multe si mici si rosii pe frunte (Nu am avut nici macar unul pana acum)
Deasemenea au inceput sa-mi iasa si pe spate.
As dori sa stiu motivul pentru care au inceput sa imi apara acum si ce as putea face ca sa le combat?

Va multumesc!

6 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Coşurile apar din mai multe motive:
- vârsta (după 12-13-14 ani încep să-ţi apară, când îţi vine şi ciclul)
-perioada ciclului menstrual
-lipsa de igienă

Poţi să te dai zilnic cu zeamă de lămâie pe coşuri, până dispar. Sau pur şi simplu cu o cremă de gălbenele şi porţi părul prins, măcar acasă. Spală-te zilnic cu un săpun Borax (de la farmacie). O să scapi repede.
Câţi ani ai?

| YukyTsukiyomi explică (pentru AikkoxD):

15

| AikkoxD a răspuns (pentru YukyTsukiyomi):

E din cauza vârstei. Eu am avut pe la 14 ani, o perioadă scurtă şi apoi mi-au trecut. N-am mai avut niciunul, nici în prezent. Lasă soluţiile tari gen zineryt, te scapă pe moment, dar după ce întrerupi tratamentul o să îţi apară iar.

| Ioana300 a răspuns:

Este foarte normal sa iti apara nu prea e bine sa faci nimic in privinta lor adica sa le sparti etc pentru ca in viitor vei vedea ca iti lasa semne pe fata. Poti folosi anumite creme sunt foarte multe iesite pe piata dar trebuie sa stii ce sa iei...

| madalinnnaa a răspuns:

Buna happy pai probabil pentru ca esti in perioada de pubertate...si mie imi apareau o gramada de cosuri pe fata, am incercat o gramada de remedii singurul care a functionat a fost batonul corector de la oriflame, iti usuca cosurile. Iar cosurile de pe spate si eu am probleme cu ele si nu stiam cum sa scap de ele dar mai multa lume mi-a recomandat crema zineryt si vreau sa o incerc sper sa imi foloseasca happy incearca si tu happy

| Dede87 a răspuns:

Foloseste batonul corector de la Oriflame, l-am folosit si il recomand big grin