Pentru parul in exces pe corp foloseste aparate speciale pentru epilat, iar pentru a-ti indeparta mustata utilizeaza benzi speciale.
Pentru a slabi nu trebuie sa te infometezi ci trebuie sa mananci regulat adica trebuie sa ai ore speciale la care sa mananci. Iti recomand sa mananci legume mexicane, piept de pui iar dimineata un sandvis + o cana de ceai sau lapte. Fa miscare atunci cand poti.Mergi la o sesiune de shopping, alearga prin fata, poti alerga pe loc si in fata oglinzii, downloadeaza de pe internet tutoriale despre cum poti slabi la picioare. Asa am facut si eu. Am exact varsta ta [fac peste o luna 14 ani] am 1. 65 si aveam 56 de kg. Facand ceea ce ti-am spus mai sus am slabit 6 kilograme.
Iti recomand sa nu iti intinzi parul cu placa. Il vei arde si dupa aceea iti va parea rau.Lasa-ti parul natural. E mult mai frumos! Asa am facut si eu, am vrut sa-mi intind parul cu placa neaparat [am parul foarte cret] si mi l-am stricat mai mult.
Daca tot spui ca ai picioarele groase [desi nu cred] se poarta niste pantaloni largi, colorati vara aceasta.Iti recomand sa incerci.
Daca vrei sa te ajut mai mult uite, da-mi add la id marya_bby. love16!
La prima intrebare:cine te-a invatat pe tine sa te dai cu lama? Ai facut cea mai mare prostie posibila, inca n-am auzit nici un remediu pentru asta, parul v-a creste tot mai des, cea mai puna metoda e epilarea cu ceara.
Pai in priimu rand parintii tai au drepte, iti arzi parul si se srica si placa la 10 lei pai inseamna ca-ai o jucarie chinezeasca si in legatura cu picioarele incearca sa fac exerciti cu ele adica genoflexiuni si chestii din astea cat mai mult sa le folosesti, alearga in fiecare zi cate 1km jumate si apoi tot mai mult si in legatura cu parul nu ti-l mai rade atata de des ca normal ca va creste mai repede, cel mai bine dispcuta cu parintii tai si roaga-i sa faca ceva in privinta asta.
Prima problema:ai spus ca ai mustata in nici un caz sa te razi cu lama o sa ti creasca ca la barbati si pentru incetinirea cresterii parului sunt solutii speciale
a doua problema:ca sa slabesti mult cel mai bine e prin dans si mananca cat mai multe legume si fructe
a treia problema:as spune sa ti asc parintii pentru ca da iti arde foarte tare parul
a patra problema:pai sa nu porti in nici un caz fusta gogosar ...pentru ca o sa para ca eti si mai grasutza... ce poti purta blugi mai stramti etc. succes:*
Stii. parul in exces la fete este un simptom.al unei dereglari hormonale care apare extrem de rar in timpul pubertatii.
Noi, oamenii, avem niste glande deasupra rinichilor (glande suprarenale) care secreta hormoni (un fel de substante chimice) care ne ajuta sa ne controlam emotile (ex. adrenalina), stresul (cortizonul) si alte functii ale organismului. Din descrierea facuta rezulta ca aceste glande secreta la tine hormoni androgeni mai mult decat ar trebui (sindrom de androgenizare sau virilizare) - de aceea apare păr ca si la baieti la pubertate / si tot de aceea nu poti scadea usor in greutate (pentru ca secreta un fel de chimicale care nu te lasa sa slabesti). Pentru mai multe informatii consulta un medic endocrinolog.
Placa de intins parul are anumite dezavantaje, in sensul ca, in timp arde radacina parului si il face sensibil (iarna de la frig poate chiar sa cada dar nu intotdeauna). E bine daca porti o fustita lejera de vara sau o rochita ceva mai lunga.
Sper ca am putut fi de ajutor.
Nu te mai face cu lama...foloseste crema depilatoare
si in legatura cu placa, nu cred ca gasestii la 10 leu, cea mai ieftina fiind cam 100 de lei
si mie imi zice mama la fel, ca se arde parul, dar incearca sa le ceri colegilor, bunicilor etc de ziua ta...eu voi primi de ziua mea
si la 3:poarta fuste mai largi si mai lungi, blugi(si alti pantaloni)dar nu stramti etc
ideea e sa nu fie mulati
cam cu atat te pot ajuta
1 nu esti chiar grasuta si daca te mentii vei mai creste putin in inaltime si totul va fi ok
2 incearca sa te epilezi cu ceara calda, iti deschiide porii inainte sa scoti firul afara, pont: aplica ceara calda in sensul de crestere a firelor de par, cu cat sunt mai subtiri si lungi fasiile cu atat le poti trage mai usor si te va durea mai putin, "baba sufera la frumusete", si inca ceva ia numarul de tel la o prietena buna in caz ca nu mai poti trage fasia sa o traga ea pentru tine.
p. s. varianta cu lama inca cateva luni si acea zona iti va arata ca soricul de purcel.
3. placa de intins parul buna gasesti pe haircare.ro dai la search "tondeo" costa 250 ron mai este una si mai buna de la wella si o gasti doar in saloane de vanzare la 450 ron, asta vb de placi profesionale care inchide cuticula parului lasandu-l hidratat
reminton si alte placi de intins parul sunt degeaba si in cateva luni iti faci parul ca o matura, varianta cu fierul de calcat ai incercat-o? "nu il da la maxim si nu folosi aburi"
4. haine largi care sa nu iti evidentieze "defectele" fuste sau culori inchise la blugi
5. nu-s curios de fundita ta
Nu te mai da cu lama! ai facut o mare prostie. incearca totusi cu ceara nu e asa de rau ma rog. cu slabitul nu manca pur si simplu nu e greu. dar bine trebuie sa faci vreo 30 de genoflexiuni si sa alergi macar jumatate de kilometru. cu placa. ma rog eu una folosesc dar vreau sa iti spun ca ai nevoie de una extrem de buna la 10 lei NU! eu am dat 2 milioane pe placa si este de calitate si tot imi arde parul oleaca si trebuie mult efort (nu te poti face singura ) si dupa. haine. hmmm nu purta nimic mulat si nici pantaloni stramti tricouri vaporoase negre sau albe bine si de celelalte culori... si eu am 13 ani si am cam tot asa. la inaltine cam asa numai ca am 41 de kilograme. te pup! succes pa!
Pt prima ta problema, daca nu vrei sa mergi la nimeni si nici nu vrei sa te doara...eu zic sa. ti iei creme depilatoare (de la veet, aprox. 15 lei ). Nu te doare, si are un efect de mai lunga durata decat lama. (: Ca sa slabesti nu trebuie sa participi la olimpiade. Foarte spl, mananci sanatos (si mai ales nu manca mult si nesanatos seara), fa miscare/sport regulat sau cel putin din cand in cand. Aaaa, si in legatura cu placa... Eu am parul drept spre ondulat si mi.am cumpart o placa. La inceput o foloseam de fiecare data cand ma spalam pe par, iar dupa cateva saptamani, am observat ca parul incepea sa arate uscat, fragil si aspru. Dupa aceea nu am mai folosit. o cateva luni si mi.am ingrijit parul si crede.ma acum arata mai bine ca niciodata. Deci dupa parerea mea doar ai grija de el si lasa. l natural.
Slabitul este un proces mai lung sau mai scurt in functie de genetica ta, insa se poate, dar cu multa rabdare, o slabire prea rapida atrage dupa ea si efecte nedorite (vergeturi, aspect inestetic al pielii, stare de oboseala din cauza infometarii). Manca in special fructe si legume, carne slaba lactate (chiar si nedegresata), evita mancarurile grele cu multe calorii (mezeluri, prajeli, paste, pizza, patiserie, dulciuri si sucuri "naturale" cica). Fa in continuare multa miscare, sustinut, alearga, sari coarda, mergi pe jos...grosimea picioarelor poate fi si genetic, asa ca aia rabdare... dureaza. Succes