| xDxDxDxDxD a întrebat:

De anul acesta va trebui sa port uniforma scolara, obligatoriu e sacoul insa in afara de camasi nu prea stiu cu ce sa-l port.Nu mi-am facut fusta deoarece nu imi place sa port.O prietena mi-a zis sa imi mai iau colanti cu un tricou mai lung si sacoul peste insa nu mi se pare chiar dragut. Aveti ceva idei?

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
| s3my a răspuns:

Sacou si colanti? de unde pana mea va vin ideile astea?

de fapt... nu inteleg ce e in capul fetelor care poarta colanti pe strada dar asta-i partea a doua.

Te rog mult, orice ai alege, asa cum nu cred ca o sa porti vreodata pantaloni de trening si tocuri, nu alege colanti si sacou...

| s3my a răspuns (pentru xDxDxDxDxD):

Nu-mi dau seama foarte bine cum ar veni pe corp.

Recunosc: eu sunt mai traditionalist din fire, am ajuns sa am si " o varsta" ( lol ) poate nici eu nu prea mai sunt in moda cu tendintele voastre sau ce le-o fi placand baietilor de-o varsta cu tine. Ca pana la urma pentru tine si eventual privirile celor de-o varsta cu tine te imbraci, nu pentru mine. ( nu neaparat pudic sau anti imbracat mai " modern / provocator" ). Consider colantii ca fiind ceva lipsit de bun gust, cand sunt purtati pe strada aiurea. Asa ca orice se apropie de ideea aia de colant / dress-colant / colant de yoga... mi se pare " bleah"

Recomandare : apasa pe butonul " raspunde" din dreptul meu, cand imi mai scrii, ca sa fiu anuntat.

| xDxDxDxDxD explică (pentru s3my):

Asa am facut.Tie ti-am raspuns happy.
Putini sunt cei care gandesc in felul acesta, multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Poarta sacoul cu tricou si o pereche de blugi sau o bluzita in loc de tricou.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Bluze albe, putin largi bagate in blugi!
Colanti cubluza lunga si sacou NUUU!

| diavolitadulce a răspuns:

Buna, sacoul e ca si jacketa, nu la fel intr-adear, dar il poti purta si peste un tricou cu incredere, chiar si cu un maiou, acesta va veni bine pe tine oricum, dar ai grija sa nu fie prea tipatoare tricourile pe care le porti, adica sa nu fie cu umarul gos sau sa aiba ceva care sa iasa din relief pentru ca atunci chiar nu poti lua nimic pe deasupra. Mult succes!

| AnaRadu a răspuns:

Hei. Pai poti purta sacoul cu un tricou si blugi. Sau poti sa iti iei in loc de blugi, colanti. Cand se racoreste afara, in loc de tricou o bluza draguta sau o maleta [ la gat sa aiba V ]. Si ideea prietenei tale este ok. Sper ca te-am ajutat.

| zuzzaa a răspuns:

Pai eu cred ca poti sa lua sacoul cu blugi sau colanti... poti purta in loc de tricou o bluza draguta sau o maleta