| MyMyutza a întrebat:

De aproape o luna vreau sa ma tund dar inca nu am reusit.Eu am parul cu putin dupa umar,cu mult volum,drept(nu e filt,nu e tuns in scari, nu am breton), cu carare pe partea dreapta.Am vrut la incepu sa-l tund in scari, sa-l filez si sa-i fac breton pe partea stanga.Dar am renuntat la tunsul in scari si am vrut doar filat cu breton pe o parte, dar mama mea spune ca bretonul nu se aseaza bine si nu mi-ar sta bine. apoi am renuntat la breton si a ramas doar filatul.Dar eu demult vreau breton dar imi este teama ca nu imi va sta bine.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Papusika2000 a răspuns:

Heyy tongue.Eu sunt tunsa in V.Pot sa te sfatuiesc si pe tine aceeasta tunsoare.Eu zic sa iti faci breton.Eu am avut si aveam parul cret, si tot statea bine, dar daca ai parul drept iti VA STA SUPER. Inca o varianta poti doar sa ti-l filezi si un breton.Ti-ar sta super.Succes.Funda?

2 răspunsuri:
| Mariya5 a răspuns:

Uite o tunsoare care cred ca ti se potriveste http://www.femeiastie.ro/......-niciodata

| BolonitZze a răspuns:

Daca vrei sa iti faci un breton, sa nu fie drept de la cap la coada cum s-ar zice. Mi se pare ca nici nu se mai poarta, iar unora nu le sta bine.O tunsoare draguta ar fi cea in V. Adica in fata sa ai parul pana la barbie sau chiar mai mic si sa il tunci din ce in ce mai jos pana ajungi la varf. Este destul de interesanta tunsoarea aceasta. Daca nu vrei nu-i nici o problema. Sper ca te-am ajutat.
Bafta!