| NadyPorahy a întrebat:

Bună! De câte ori pe an este indicat să te vopsești? Eu am firul de păr subțire și de obicei mă vopsesc de două ori pe an, dar în ultimul timp a început să nu-mi mai reziste vopseaua foarte mult și imediat se decolorează și nu-mi place. Eu mă vopsesc într-o culoare de roșcat de la Garnier.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are nici o importanta ca ai firul de par subtire sau gros, fiindca vopsitul parului tine de calitatea vopselei si de perioada de timp la cat se face revopsirea.

In principiu, vopsirea se face la 4-6 saptamani, fiindca parul creste la radacina si se vede diferit, mai ales daca sunt culori contrastante cu parul natural.

| NadyPorahy explică (pentru Violleta2022):

Îmi poți recomanda și un brand de vopsea de calitate?

| Violleta2022 a răspuns (pentru NadyPorahy):

1. Wella - este cea mai buna
2. L'oreal Preference - la fel de buna ca si wella, dar mai accesibila la pret.

| NadyPorahy explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc mult!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De 2 ori pe an este suficient daca te vopsesti

| sierra1 a răspuns:

De câte ori dorești să arati tu, bine și prin urmare, poți s-o faci lunar dacă așa dorești

| dullcat a răspuns:

Buna.E indicat sa astepti intre 4 si 8 saptamani (depinde de tipul de vopsea aplicata, rata de crestere a parului sau alte tratamente aplicate). https://www.functionofbeauty.com/......your-hair/

| Smmo a răspuns:

Daca nu ai fire albe, te vopsesti cand iti vine, cu cat mai rar cu atat mai bine. Vorbeste cu cineva din casa sa iti spuna cand se vede tare. Daca nu ai fire albe, recomandarea mea e sa nu te vopsesti, pentru ca si vopselele au chimicale. O sa vina si vremea cand te vei vopsi de nevoie.
In general, mai ales daca ai ceva fire albe de acoperit trebuie sa te vopsesti la 1-2 luni.