Mergi la dentist, doar pentru o carie nu are ce sa te doara, o sa ti-o curete si o sa iti puna o plomba
Nu ar trebui să-ţi laşi dinţii aşa. Du-te fără teamă la dentist. Chiar dacă vrea să-ţi facă, injecţia nu doare. E doar o mică înţepătură pe care o simţi pe moment şi care te scuteşte de o durere mai mare, pentru că îţi amorţeşte partea respectivă. Dacă îţi laşi dinţii aşa, pe viitor se vor distruge şi mai mult.
Uite in mod neaparat trebuie sa te duci la dentist.Am fost uimita cind am fost ultima oara caci nu m-a durut absolut deloc tratamentul si ce m-i s-a facut.Au trecut vremurile de acus 2o de ani cind era o teroare sa mergi la dentist. Tehnicile moderne au eliminat cele demodate si nu te mai doare aproape deloc.Intr-un singur loc te poate durea rau daca mergi la dentist:la buzunare caci costa.In rest e f ok!
Sall am 16 ani si eu am fost la dentist (nu din aceeasi cauza.//) pai in prima sedinta cred ca doar o sa vada care esti situatia. daca are nevoie o sa te trimita sa faci niste radiografii
-nu simti nimic la acestea...la a doua sedinta este posibil sa iti reconstruiasca dintele.si da o sa iti faca o injectie anestezie,, eu am fost de 10 ori la dentist cam 3-4 sedinte pe 1 dinte
/masea si nu, nu o sa te doara ...foarte.foarte putin la 16 ani o sa treci usor peste aceea intepatura. si in plus de asta o sa iti amorteasca acolo cu o crema ceva,,
dupa care nu mai simti nimic si ii lasi sa isi faca treaba, Cel mai important lucru e sa nu iti fie frica eu prima data era sa lesin Doamne...)) Bafta.nu ai de ce sa iti frica gen,, Ce o sa-mi faca""...(funda :X)?
Daca e cariat si pe dinauntru o sa fie nevoie de obturatie de canal, in jur de 80 lei,daca la acesta interventie nervul nu moare fiindca e inflamat vei face un tratament, stomatologul iti va pune ceva in masea si plomba provizorie, in jur de 100 de lei,dupa aceea mergi la o a treia interventie cand va pune plomba definitiva,cimentat, tot, cam 70si ceva de lei,scump stiu,dar merita,fara teama,no sa doara, posibil sat-i faca si-un detartraj, care e 7-8 lei pe un dinte,du-te si reparai fiindca va fi mult mai scump cand ajungi sa fie distrusi,parerea mea, fiindca am trecut prin asta, bafta si fugi la stomatolog_!
Astia care la 16 ani se tem de o injectie o sa fie generatia care o sa ne intretina? Vai de capul nostru. Pai generatia mea la 16 ani ne taiam cu cutitele. Care avea mai multe cicatrici era mai barbat. Astia se tem de o injectie. Ce te faci tinere daca pe parcursul vietii (fereasca dumnezeu) o sa trebuiasca sa-ti amputeze o mana sau sa-ti taie abdomenul, sa-ti spele intestinele si sa le introduca la loc? Da la dentist doare dar nu asa tare si o sa-mi dai dreptate.
eiblab întreabă: