anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce am nevoie pentru a construi unghii cu gel acasa? As avea nevoie de ceva ocupatie in timpul liber si de ce nu, de ceva bani in plus.Dar daca as achizitiona toate acele,, unelte" si nu as avea pricepere? Cum sa aflu daca ma descurc mai intai?

2 răspunsuri:
| elleme a răspuns:

Pai nu ai cum altfel sa aflii decat prin practica! Ai nevoie de pile speciale, o lampa, pensule cu care sa aplici gelul, cele 3 geluri(nu mai stiu sigur cum se numesc fiecare in parte) si eventual alte gelulri colorate dar aici nu este problema ptc poti face modele si cu oja, tipsuri, o periuta pentru a sterge unghiile dupa ce le pilesti, betisoare pentru cuticule, cleste pentru taiat tipsurile, solutie si dischete ce te ajuta sa stergi gelul lipicios dupa ce scoti unghia din lampa, solutia aceea prin care lipesti tipsul de unghie, chestiutele acelea pe care le pui pe unghie si te ajuta sa faci forma cu gel(am uitat cum se numeste) si tot asa exista o solutie care pregateste unghia oho si inca nu stiu daca am mentionat tot aici. Oricum pe net poti gasi fel de fel de oferte cu tot ce am scris eu aici sau chiar mai mult.

| SaschaM a răspuns:

Fa intai un curs, se gasesc si unele mai ieftine.