| Ooops17x a întrebat:

de ce am o pofta de mincare mult mai mare acum in zilele menstruatiei decit de obicei, exista riscul de a ma ingrasa?

Răspuns Câştigător
| airam a răspuns:

Si eu ma o pofta de mancare in timpul menstruatie foate diferita de cea din perioada cand nu sunt la menstruatie, dar stai linistita pentru ca este un lucru normalhappy asa mi-a zis medicul meu ca este un lucru cat se poate de normal si nu o sa iei in greutate happybineinteles sa nu exagerezi nici tu(10 cioko pe zi + mancare cat se poate)si nu o sa te ingrasi deloc

3 răspunsuri:
| claudiuclaus123 a răspuns:

Pai daca ai facut sex s-ar putea sa fi insarcinata iar daca nu asa pofta de mancare in aceasta perioada

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu consumi mai mult decat este nevoie, nu vei lua in greutate.Pentru ca sansele sa fie mai mici,evita produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari seminte,nuci, alune sau fistic(sunt destul de bogate in kcal).In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa, in special, aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp).

| Meow15 a răspuns:

Fiind la menstruatie, este un semn bun ca ai un organism sanatos.De aceea este important ca, mai ales la pubertate, sa ai o dieta echilibrata si sa nu iei in greutate multe kilograme.Asta pentru ca organismul tau sa poata creste si dezvolta in mod normal.
Mananca o gama variata de alimente care iti ofera nutritivii si vitaminele de care ai nevoie:
~Carbohidrati : paine, paste si cereale
~Multe vitamine : fructe si legume proaspete
~Calciu : lapte si preparate de lapte,ca milkshake, iaurt si branza
~Multe proteine si fier : carne si fasole
~Bomboane, dulciuri si ciocolata : acestea sunt valoroase si foarte potrivite starii tale! Atentie la calorii pentru a-ti pastra corpul sa functioneze si sa furnizeze energia necesara pentru activitatile fizice.

Mai multe sunt pe www.noifetele.ro

Sper ca te-am ajutat:). fundita :D?