Dacă s-a decolorat înseamnă că nu era originală iar în cazul acesta nu ai ce să faci.
S-a înnegrit. Se poate reface?
Astia care spuneti ca e fake si dupa ce fata spune ca e cumparata din magazinul Pandora cred ca nu stiti despre ce vorbiti. Pandora nu vinde fake-uri. Daca intr-adevar a fost luata din magazin singura explicatie ar fi ca s-a oxidat, ceea ce e normal pentru argint, si trebuie curatata. Dar nu ai spus cum mai exact s-a decolorat
Exact, ma bucur enorm ca cineva cunoaște situația! S-a înnegrit... am spălat-o in seara asta cu apa calda și săpun Protex, nu știam cum sa o curăț mai repede și acum parca are o tentă de auriu... din argintiu. Dacă o duc înapoi in magazinul Pandora, mi-o pot reface?
O poți duce la orice alta bijuterie. Și ceri o curățare. E maxim 7 lei. Daca te duci la magazin la Pandora, o să îți bage pe gat un set de îngrijire specială Pandora care e vreo 70 lei . Keep calm. Argintul se înnegrește. Daca nu pui talismane originale pe ea, cu atat mai rău.
Mulțumesc mult
Pentru ca bijuteriile Pandora sunt de cacao si mai sunt si mega scumpe. Am o prietena care si-a luat un inel si acelasi lucru a patit. Prefer Sevda de un milion de ori
Era replică, sau dacă nu era replica și era doar suflata cu aur atunci e normal. Când e suflata cu aur e foarte puțin aur pe ea, și se duce cu timpul de pe brățară.
E de argint
100% replica
Este din magazinul Pandora
PerdunAdriana2000 întreabă: