anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp indelungat merg la fitnes cu niste prietene si nu am slabit nici un kilogram, din potriva m-am ingrasat unul. Am mers acolo cu intentia de a slabi.Merg de 3 ori pe saptamana! de ce nu slabesc?

Răspuns Câştigător
| kesha:D a răspuns:

Pai poate tu te gandesti asa:"bun merg la fitnes deci pot manca mai multte dulciuri."ei nu e chiar asa.`dca vrei sa slabesti nu e destul sa faci cu 3 ore in plus miscare pe saptamana.trebuie sa incepi sa faci mai mult efort sa slabesti.mananca sanatos, regulat.de ex poti manca oricat ceva care nu te ingrasa.sau daca te hotarasti sa mananci ceva mai putin consistent atunci intrre mese poti manca si un fruct ca sa te saturetongue``si astea nu le faci doar pentru a slabi ci si ca sa ti se curete organismul,, pentru un corp sanatos si o viata energicatongue``PS.:incearca sa nu mananci fructe de culoare rosie(ex:in loc de mar rosu mananca unul verde)``sau legumesadin loc de o rosie foarte coapta mai bine ia una mai putin coapta)``sper sa-ti fie de ajutor:*

3 răspunsuri:
| Bunny a răspuns:

Pentru a slabi ai nevoie si de o alimentatie sanatoasa. Daca mananci mult si prost degeaba faci sport. De multe ori dupa efort ti se face foame si daca te apuci sa mananci dupa ce ai fost la fitnes degeaba ai mai fost.Nici tu nu ai zis ce faci in privinta alimentatiei dar banuiesc ca asta ar fi problema. Cel mai important e sa bei zilnic 2 litrii de apa. Apa elimina toate toxinele din corp. Apoi alimentatia:cel mai bine e sa mananci cat mai sanatos(legume, fructe). Ideea e sa mananci ceva cat mai usor.Mai bine mananci mai putin si mai des decat mult si rar. Si incearca cand mananci sa mananci cat mai incet(sa savurezi mancarea-daca intelegi ce vreau sa zic) si dupa ora 6-7 sa numai mananci deloc. Daca totusi ti se face foame mananca un mar sau bea un pahar de lapte. Elimina painea si prajelile definitiv si o sa vezi ca vei slabi. Continua cu fitnesul dar poti sa faci si acasa abdomene sau sa urci si sa cobori scari. Spor la slabit si sper ca te'am ajutathappy.

| ๑ŔàžøЯ๑ a răspuns:

Pai pentru a slabi nu trebuie doar sa mergi la fitnes conteaza si alimentatia. Cel mai bine ar ca dimineata sa mananci cereale si seara ceva usorwinking
Insa, sa nu incerci in nici un caz sa iei pastile de slabit...credema nu sunt bune mai mult rau fac.Succes in continuare.

| alexandra_8659 a răspuns:

Depinde si ce consumi in tot acest timp. Daca ritmul tau de a manca este unul haotic este si normal ca nu o sa slabesti. Echilibreaza-te in ceea ce faci.