| MrBeanTeddyBear a întrebat:

Buna!
De ceva timp mi dau cu placa in par...
Am auzit ca exista niste sampoane si balsamuri impotriva arderii parului!
Este adevarat si daca da spuneti-mi niste marci si de unde le pot cumpara.

Multumesc

4 răspunsuri:
| alexandra_8659 a răspuns:

Nu inteleg de ce daca folosesti placa ai nevoie de ceva impotriva arderii parului. Cumva ai uitat-o acolo? Ai grija, nu te juca. Ce e natural, odata ce e ars, nu prea mai revine.

| SeNyS a răspuns:

Nu prea cred eu in ele, parul e ars cu placa deci nu are cum sa mai fie vindecat decat prin foarfeca...de cate ori pui placa pe par arde, cate putin, putin pana se va vedea ca o matura!

| Ирина19 a răspuns:

Buna, sincer nu prea cred ca sampoane si balsamurile ajuta, insa unii mi-au zis ca da, dar nu stiu marcile, insa am auzit ca majoritatea fetelor folosesc spray(Syoss)Este foarte bun, nu unge parul, are o consistenta spirtoasa. Se poate aplica pe parul umed dupa care il usuci. Vei observa cand il intinzi ca ies niste aburi. Acest spray protejeaza parul pana la 200de grade. O alta metoda de-al folosi ar fi sa te dai pe parul uscat, pe suvita respectiva inainte sa o dai cu placa.

| simina a răspuns:

Nu mai face asta! O sa regreti mai tarziu cand o sa ai un par fara stralucire si cu aspect de matura si nimanui nu o sa-i mai placa. Tuturor oamenilor le place parul natural, lucios, care straluceste in lumina soarelui