Exista o soluție pe care am folosit-o de nenumărate ori, una pe care am găsit-o pe Youtube și pentru care nu trebuie să folosești soluții pe bază de chimicale. Te sfătuiesc să încerci această metodă pe propria răspundere...Rețeta este următoare: cu ajutorul unui ciocanel transformă conținutul unei cutii de Vitamina C clasic în praf. Amestecă praful cu mult mult balsam, până când obții o pastă mai fină. Aplică mixtura pe părul uscat și acoperă părul cu folie. Așteaptă cel puțin 30 de minute, apoi spală-te pe păr. Repetă tratamentul până cînd nu ajungi la nuanța dorită. Eu așa am trecut de la brunet la blond închis apoi la blond arctic. La prima încercare părul tău va avea o nuanță interesantă fără luciu, de aceea este indicat să ai la îndemâna vopseaua de păr cu care te vei vopsi pentru a obține nuanța dorită unul mai deschis. Nu-ți fă griji dacă folosești un balsam de calitate, această metodă nu-ți deteriorează părul.eu am părul foarte subțire dar n-am observat nici o schimbare în textură. Sper ca te va ajuta.
Se va deschide in timp.Am facut o suvita blonda deschis (era incepatoare doamna) si nu mi-a placut.A trebuit sa suport jumatate de an o suvita barbie.Am vopsit-o inapoi cu,,, culoarea mea initiala si cu timpul s-a deschis, dar nu asa tare iar acum arata super!
Concluzie:
Asteapta. Spalarea va face ca vopseaua sa se tot duca si ti se va deschide incetul cu incetul. Daca chiar nu mai suporti vreo 3-6 luni (depinde de vopsea, daca e vopsea henna dureaza mai mult), poti sa te vopsesti mai deschis.Culoarea mea e 7, a ta din poza, pare un 5-6 ^_^
Da, este 6, iar acum am 4. Vopseaua este de la garnier. Multumesc
Hmmm, mi e putin frică ca imi va deteriora parul. Dar dupa ce observ dupa cateva spalari parul meu s a deschis nu mai este brunet, ci un saten, dar l as vrea tot satenul acela deschis
Myr3ll1994 întreabă: