Ori oja pe care o folosesti este de proasta calitate, ori aplici prea mult deodata pe unghie. Prima data, aplici doar un strat subtire, iar a doua oara un strat putin mai gros, dar ai grija sa aplici oja uniform. Cumpara-ti o oja rezistenta si de buna calitate, cum ar fi: Rimmel, Farmec, Seventeen, Revlon, Maybelline. Daca vrei ceva cu adevarat de calitate, cumpara-ti de la Opi (costa cam 50-60 lei). Dar si cele mentionate mai sus, sunt foarte bune. Eu am o oja de la Farmec si e chiar ok. Iti urez Paste fericit si sper ca te-am ajutat!
Oja am de la Rimmel, Farmec si Miss Sixty.Pe aia de la OPI nu mi-o permit. Oricum mersi.Am aplicat oja in straturi subtiri si am scapat de BULE.
Stiu cum zici. Pui prea multa oja, strat prea gros. Sunt bule de aer alea. Aplica oja in straturi mai subtiri, intinde-o mai bine si va fi ok.
Pune in sticluta cu oja o picatura de acetona. Apoi pune capacul si agita putin sticluta. Ar trebui ca in acest fel sa nu se mai formeze bule. Bafta.
Poate fi vorba si de calitatea ojei. Cele de calitate sunt automat mai scumpe, dar sunt rezistente si dau foarte bine pe unghie.
Alta varianta ar fi ca tu sa ai vreo problema cu unghiile...
Numai bine!
Trebuie sa astepti sa se usuce foarte bine fiecare strat ca sa nu mai apara bulele alea.
Dupa ce se usuca bine 1 strat poti sa dai altul. cam asta e.