| LoL a întrebat:

De fiecare data dupa ce ma spal pe cap am in cap ceva alb ca si o matreata.Si doar ma spal bine pe cap.Am incercat mai multe samponuri dar acelasi rezultat.Va rog ajutati-ma! Dau fundita.

5 răspunsuri:
| Lorenna_7223 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema. Foloseste zeama de lamaie inainte de samponare. Cu 2 picaturi de zeama de lamaie pielea capului o sa isi revina la normal iar parul va fi mai fresh si va mirosi si foarte frumos. laughing Mult noroc :*

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns:

Poate ai pduchi sau cojitze

| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Ai pe tot capul? eu am patit exact ca tine dar nu pe tot capul.cum s-ar zice"exact in frunte". nici eu nu stiu ce sa fac. apropo, pluralul de la sampon este sampoane nu samponuri.

| ZZG a răspuns:

Incearca sa-ti numai schimbi samponul si sa folosesti produse pe baza de plante.hidrateaza'ti scalpul cu o masca(cea de la avon cu extract de masline e super buna)si incearca sa nu'ti mai incarci parul cu tot felul de produse gen fixativ spuma astea, sau macar fa o pauza.iar p cap spala'te la maxim 3 zile, daca te speli in fiecare zi iti dereglezi PH'ul. fundita pls?

| paffyxfairy a răspuns:

Ceea ce ai tu, nu e matreata dar e asemanatoare. Din descrierea ta imi dau seama a vorbesti despre scalp. Acesta nu trece, pentru ca face parte din organismul nostru. E stratul care acopera capul si nu trebuie dat jos, prin scaprinare sau alte modalitati. Funditaa?puppy dog eyes