Întrebare recomandată | CelebrationsAnonim a întrebat:

De la ce firma pot cumpara un fond de ten si pudra de calitate? P.S: Ce parere aveti despre produsele Elf?

Răspuns Câştigător
| FlorenceVi a răspuns:

Ca si la alte branduri, e.l.f. are si bune si mai putin bune. Bune sunt pudrele, paletutele cu 4 farduri, cele asezate unele sub altele, in forma dreptunghica, cele in forma de triunghi nu sunt deloc pigmentate, sunt mult prea prafoase. Primer-urile e.l.f. de ochi sunt foarte, foarte bune. Ce nu mi-a placut este pensula de pudra din gama essential, este prea rigida, are perii foarte tari, iar mie mi-a iritat ingrozitor fata. Pudra buna este Complexion Perfection, cea la 22 din gama studio, pensula buna este cea stipple. La tusuri, cele mai bune sunt cele in set de 3, eu mi-am comandat ieri pentru a doua oara setul, pensula este foarte ok, se usuca nici foarte repede, iar nici greu, nu cade de pe pleoape, nu te manjesc tusurile. Blushul lichid HD este..mortal, daca pot sa zic asa. Rimelul 3 in 1 sta pe gene cat il tii, nu cade, nu-ti murdareste pometii, stii unele mascara cad sub forma de praf de pe gene, eh asta nu.
CReioanul alb pentru linia apei este oribiul, nu face ce promite, nu-i deloc pigmentat, nu rezista mai mult de 1 ora, doua. Insa creionul negru este de nota 10, se intinde bine, poti crea un efect fumuriu cu el, dar nu se intinde dupa aplicare. Ondulatorul de gene nu mi se pare iesit din comun, este ca toate celelalte. Nu-ti recomand deloc protectia aia pentru gene, cat aplici mascara, nu este in forma ochiului, sunt ca doua semilune, dar nu merita sa dai banii pe el. Fondul acela mineral poate fi folosit si ca FDT, dar si ca pudra. Este superb. Rujurile studio sunt perfecte, sunt 30 lei, sunt pigmentate, nu se intind, iar cu un demachiant de ochi se indeparteaza foarte bine, fara sa fii rosie in toata zona buzelor.
Eu iti recomand pudra Farmasi, cea la 10 lei, acopera foarte, foarte bine, si adera chiar si pe tenul uscat, fata fond de ten.
Eu folosesc de vreo 3 ani fondul de ten Affinitone, iar daca-ti gasesti nuanta potrivita o sa te-ndragostesti de el.
Aa, am uitat sa spun ca pensulele de pleoapa de la e.l.f. sunt foarte, foarte bune, nu-i cad perii si se spala usor. Mai este si mascara gel incolor, cu doua capete, unul pentru gene si celalalt pentru sprancene. Eu le folosesc pe amandoua si sunt minunate.
Eu iti mai recomand si mascara de la Astor, are vitamina B5, catina si nu mai stiu ce extracte, este foarte, foarte ok, nu-ti ataca atat de mult genele, rezista cat il tii, si e la un pret bun.
Ti-am lasat parerea mea despre produsele e.l.f. in mare, eu le am pe aproape toate de la ei, si as fi scris aici un ditamai romanu' daca scriam in detaliu despre toate.
Sper sa te fi ajutat.
Spor la cumparaturi. pup

11 răspunsuri:
| dragodana a răspuns:

Salut! Am folosit(si au fost bune) cele de la Oriflame, L'Oreal, Maybelline.Dar, parca, cel mai bun este Rimmel Match Perfection.Hidrateaza si se adapteaza nuantelor tenului.
Acum, nu conteaza firma cat timp indeplineste dorintele tenului tau.
Cat despre Elf, am de gand sa imi iau un rimel(3 in1),o baza de machiaj pentru ochi, un iluminator si sabloane pentru sprancene.Review-urile suna promitator.

| Aide a răspuns:

De la Avon. Au produse de calitate.(nu am folosit niciodata produse ELF)

| violetflyer a răspuns:

Sunt tare bune cele de la Pupa si Avon.

| Petru_Micu_1971 a răspuns:

De la Avon poti cumpara cele mai bune produse, iar Elf sunt bunicele, dar tot mai bune sunt cele de la Avon.
Sper ca am ajutat. Funda?

| Roxuts_Ureniuc_1995 a răspuns:

Poti sa iti cumperi de la Avon sau Oriflame. happy

| euu0 a răspuns:

Mie nu-mi plac produsele de la avon si nici oriflame happy un fond de ten bun il gasesti in farmaciibatting eyelashes eu am de la maybelline (Affinitone) am dat 30 lei pe el si este foarte bun love struck pudra la fel.25 de lei.

| nalexuta a răspuns:

Poti cumpara si de la infinity, sunt si acolo bune, de asemenea si de la avon si orifflame.

| Nico_6399 a răspuns:

Produsele de la elf sunt foarte ok mai ales pentru pretul lor. Avon si Oriflame is banale, mie una nu-mi plac deloc si crede-ma ma machiez in fiecare zi nu gluma.Iti pot recomanda un fdt ff bun de la Revlon-Colorstay.E la un pret ok nu-i f scump, undeva la 70 de lei, depinde din ce oras esti, ca mai difera.O pudra lejera iti poti lua de la elf de ex, cea HD sau o pudra de la slekk.Normal pudra e pentru ati fixa fdt,pentru matifiere, nu-ti trebuie o pudra care sa incarce.Un fdt bun ar mai fi de la lancome, estee lauder, clinique, dar is ceva mai scumpebig grin Sper sa ai ocazia sa le incerci si sa-ti fie ok.Important e sa iti iei pentru tipul tau de ten!

| anandreea a răspuns:

Http://reviewsbyalexandra.wordpress.com/......oundation/ din punctul meu de vedere l'oreal este cea mai buna. Fondul de ten L’Oreal Matte costa in jur de 50 lei dar este foarte bun si acopera foarte bine.

| RobbyBooble a răspuns:

Pai... dupa mine pudra de la Oriflame si fondu de ten de la L'oreal.

| DanutzaDaniela12 a răspuns:

Pai ar fi Avon, Oriflame si da cele de la Elf sunt super apropo la Avon este un ond de ten Beautiful madame este super!:* sper ca te-am ajutat