| anonim_8127 a întrebat:

de la soare imi apare pe maine niste brobinte cum sunt cosurile, si pe zona respectiva am mancarimi si se transforma in rani. stiti ceva care sa ma ajute sa scap.

7 răspunsuri:
| floryroscata74 a răspuns:

Daca ai numai pe miini s-ar putea sa nu fie de la soare.mergi la un medic dermatolog sa te vada si poate ca iti va da o crema, un unguent si vei afla daca este sau nu de la soare.si incearca sa nu te mai scarpini. succes

| alexa a răspuns:

Si mie mi se intampla...incearca o crema de protectie solara cu un sph mai mare...depinde si de culoarea pielii tale. dar asta pe me m. a ajutat

| dulshe a răspuns:

Knd iesi pe afara vara foloseste o crema antisolara

| Raluca_7548 a răspuns:

Am patit si eu acum cateva zile asa.si am mers la dermatolog.si mi-a dat un fel de apa cu var.si o reteta. dupa ce am luat 3 zile pastilele mi-a trecut. Faceam asa pe maini de la laptele de corptongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un consult dermatologic este cea mai bună variantă.
Pa, pa.

| marria a răspuns:

Mergi la dermatolog..iti va recomanda cv bun si va observa efectele..cred k e cea mai buna solutie k asa cu creme "dupa ureche" e posibil sa le agravezi

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare o alergie solara, dar pentru diagnostic sigur du-te la dermatolog. Fiindca daca e alergie la soare, singurul remediu este sa nu te expui la soare, sa porti mereu maneci lungi, pantaloni, etc.