| sissy a întrebat:

De la un timp imi "iubesc"foarte mult unghiile si in fiecare zi le faceam cu lac si le ingrijeam dar au inceput sa se ingalbeneasca mai ales la mana stanga si nu stiu ce sa fac sa imi revina la normal.Sunt urate asa, si ma gandesc ca daca le fac iarasi cu lac se ingalbenesc si mai rau.
Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Eu zic sa nu le mai dai atat cu lac.winking.lasale un timp fara sa le mai dai cu nimic.winking.am auzyt ca cei care au unghiile galbene sufera de o boala grava... dar la tine nu cred ca e asta.winkingkiss. poate fi de la lacul de unghii.winking

| IO.oanaa <3 a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru :-s
Are dreptate x.LittleGirl.x, incearca sa le lasi un timp fara sa le dai cu lachee heeLa mine a mers, iar acum am din nou unghiile frumoase.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu stiu ca inseamna mult unghiile pentru tine... dar mai lasa un timp lacul de unghi la o partewinkingDin cauza lacului s-au facut unghiile asa happyVei observa ca dupa ce v-a trece o perioada in care nu te vei mai da cu lac, o sa revina la normal unghiilelove struck
Curata unghiile bine cu acetona, spalale si lasale asa o perioadawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am inteles ca daca le dam des cu oja, lac, ele se ingalbenesc. Fa o pauza si incearca anumite "solutii" pentru ingrijirea lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taie ti unghiile sau nu te mai face cu lac in fiecare zi eu cred ca din cauza lacului se ingalbenesc

| AndreeaaDewww a răspuns:

Se ingalbenesc din cauza faptului ca nu iti face bine lacul, exista tratamente in farmaci, este un lac micut care ti-le trateaza, dar sa nu mai folosesti lacul dinainte ca o sa iti strici unghiile de tot! 1

| adika a răspuns:

Un tratament cu lamaie si ulei de masline tii mainile 30 min plus:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi

| Ade_4403 a răspuns:

In primul rand, incearca sa le albesti cu zeama de lamaie si sa stai departe de oja o vreme. Unghiile se ingalbenesc daca aplici oja direct pe unghie fara sa dai inainte cu un lac-baza, in special daca oja e inchisa la culoare. Daca nu ai folosit decat lac de unghii incolor, poate ca nu e de buna calitate. Daca folosesti acetona, renunta la ea si incearca un dizolvant fara acetona - nu ataca unghiile atat de mult.