Eu zic sa nu le mai dai atat cu lac..lasale un timp fara sa le mai dai cu nimic..am auzyt ca cei care au unghiile galbene sufera de o boala grava... dar la tine nu cred ca e asta.. poate fi de la lacul de unghii.
Si eu am patit acelasi lucru :-s
Are dreptate x.LittleGirl.x, incearca sa le lasi un timp fara sa le dai cu lacLa mine a mers, iar acum am din nou unghiile frumoase.
Eu stiu ca inseamna mult unghiile pentru tine... dar mai lasa un timp lacul de unghi la o parteDin cauza lacului s-au facut unghiile asa Vei observa ca dupa ce v-a trece o perioada in care nu te vei mai da cu lac, o sa revina la normal unghiile
Curata unghiile bine cu acetona, spalale si lasale asa o perioada
Se ingalbenesc din cauza faptului ca nu iti face bine lacul, exista tratamente in farmaci, este un lac micut care ti-le trateaza, dar sa nu mai folosesti lacul dinainte ca o sa iti strici unghiile de tot! 1
Un tratament cu lamaie si ulei de masline tii mainile 30 min plus:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi
In primul rand, incearca sa le albesti cu zeama de lamaie si sa stai departe de oja o vreme. Unghiile se ingalbenesc daca aplici oja direct pe unghie fara sa dai inainte cu un lac-baza, in special daca oja e inchisa la culoare. Daca nu ai folosit decat lac de unghii incolor, poate ca nu e de buna calitate. Daca folosesti acetona, renunta la ea si incearca un dizolvant fara acetona - nu ataca unghiile atat de mult.
anonim_4396 întreabă: