| Cristina_Florina_Campean_Vacar_1988 a întrebat:

Buna,de o luna de zile mi-am facut parul permanent,si nu va spun o oroare mi l-a distruscrying. acum il am pana la umeri,ii pun masca cu ulei de masline, de migdale jojoba.etc.dar arata ca o matura,as dori sa ma tund,scurt asimetric,dar nu stiu daca va iesi permanentul din par, cum pot face sa iasa mai repede.stiti vreo metoda? va rogcryinghelp!

5 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Draga mea, trebuie sa il ajuti si tu, sa il umezesti si sa il dai cu spuma, sa ii dai o forma cu ondulatorul sau sa il pui pe bigudiuri.Si este bine sa mergi la coafor sa iti dea o forma.

Răspuns utilizator avertizat
| SandraM a răspuns:

Http://www.elady.ro/......iorat.html

Din pacate permanentul nu "iese" din par decit cu foarfecele - am patit-o si eu, exact asa arata si al meu, de ziceai ca am bagat degetele in priza. :( Continua sa il hidratezi, pune-i masti, lasa-l sa se usuce natural (fara foehn, placa, ondulator sau perie rotativa). Cauta in magazine si farmacii masti contra electrizarii. Deocamdata nu il tunde, mai ales ca vrei sa il faci asimetric, nu va sta si va trebui sa il coafezi tot timpul ceea ce inseamna ca o sa il distrugi de tot. Cauta seruri si da-te cu ele. Si daca poti sa il prinzi, fa-ti coafuri care sa nu il streseze (evita elasticele de par, insa foloseste-te de clame. Foloseste numai sampoane pentru bebelusi, cit mai putin agresive si nu te spala mai mult de o data pe saptamana pe cap. Pup!

| qMoonShine a răspuns:

Ajuta-l si tu! Umezastel, Da-l cu spuma, ondulatorul. Internetul exista, cauta acolo, gasesti!

| Cristina_Florina_Campean_Vacar_1988 explică:

Mda..cam atat pot sa fac din pacate.ii pun dupa fiecare spalare uleiuri hidratante, am si ser hidratant, si solutie cu perol de la farmacie. sper saisi mai revina! n-o sa mai fac asa ceva in viata mea! multumesc tuturor pentru. raspunsuri!