| Marcela2Diana a întrebat:

Buna de o saptamana am inceput sa folosesc 3 sampoane si 3 balsame la o spalare( eu ma spal de 3 ori pe saptamana) si a inceput sa-mi cada foarte mult par si am parul foarte lung si nu vreau sa-l tai? e din cauza folosirii a mai multor sampoane?

Răspuns Câştigător
| Lilli a răspuns:

Da,e din cauza folosirii a mai multor sampoane, care probabil nu fac aceeasi actiune.De exemplu,unul poate fi pentru volum,altul pentru par gras,si altul pentru matreata.[doar un exemplu].Nu folosi atatea sampoane,pentru ca pielea scalpului nu va mai stii cum sa actioneze in conformitate cu sampoanele,si de asta,derutata fiind,va actiona astfel:caderea parului. Sfatul meu e sa te tunzi,dupa cum iti place, nu foarte scurt, daca nu vrei, dar depinde si de cat de despicate sunt varfurile. daca tunzi scurt, creste repede.Iti recomand sa te dai cu ulei de masline la baza si la varfuri.asa va creste mult mai repede.big grinsucces.:*Funda?

| Marcela2Diana explică (pentru Lilli):

Asta e foarte ciudat ca nu am varfuriile despicate deloc si nici nu e ars e chair foarte fin mai fin ca de obicei si am ramas surprinsa cand am vazut cat imi cade:* multumesc de sfaturi oricum cred ca e nevoie sa ma mai tund un pic

| Lilli a răspuns (pentru Marcela2Diana):

Cum a iesit? sa ma anunti, poate imi trimiti si o poza.sunt curioasa de rezultat.big grin

2 răspunsuri: