Deci. eu le-as combina , in felul urmator:
fusta de la prima cu colanti de la a doua, sandalele negre sus un tricou roz daca ai cu o vesta sau jacheta de blug sau neagra, depinnde. Asa merge fb. Rozul face ca tot sa fie superb e acea pata de culoare deschisa. Sper sa te fi ajutat. Funda?
Buna! Eu zic ca poti sa porti in prima zi prima tinuta, in a 2-a cealalta tinuta! Amandoua mi se par super dragute !
Sper ca te-am ajutat!
Ceau:-H.
Prima pentru ca rochia cu trandafirii si colantii negri + sandale negre nu prea se potrivesc.As alege prima varianta pentru ca maieu cu fusta si colantti daca rozul este de o culoare frumoasa merg cu colantii si sandalele poate in loc de sandale niste opincute sau adidasi ca nu prea merg cu colantii, maieu si fusta.Depinde in afara de culoare de cum arata. Funda pppplllllzzzzz?
Prima e ff draguta! a doua la fel imbracate dupa cum iti sugereaza inima scumpy...
sau imbracate jumat de zi cu una jumat de zi cu allta
Bună ambele variante sunt super . Eu m-aş imbrăca cu prima dacă ar fi fusta tutu şi cu opincuţe Paşte Fericit!
Vom incepe prima editie cu tema : ,,Cel mai frumos zambet'' ,pentru inscrieri dati add la : miss_mister200 sau lasati o poza la profil http://hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=602686046 cu numele orasul si ani!