| DiDu_7700 a întrebat:

De Paste as vrea sa ma imbrac asa:

1. Fusta roz, maieu roz, colanti negrii scurti si sandale negre:X

sau:

2.Rochita cu trandafiri pe ea, colanti negrii lungi si subtiri si sandale negre:X

Voi ce spuneti?big grin...Eu nu stiu intre care sa aleg pentru ca amandoua imi plac mult!:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci. eu le-as combina big grin, in felul urmator:
fusta de la prima cu colanti de la a doua, sandalele negre sus un tricou roz daca ai cu o vesta sau jacheta de blug sau neagra, depinnde. Asa merge fb. Rozul face ca tot sa fie superb e acea pata de culoare deschisa. Sper sa te fi ajutat. Funda? puppy dog eyes

13 răspunsuri:
| ConstiintaTa a răspuns:

Buna! Eu zic laughing ca poti sa porti in prima zi prima tinuta, in a 2-a cealalta tinutasmug! Amandoua mi se par super dragute happy!
Sper ca te-am ajutat!
Ceaukiss:-H.

| Bianca_4346 a răspuns:

Eu as alege varianta a2a happy

| Adriana1019 a răspuns:

Prima pentru ca rochia cu trandafirii si colantii negri + sandale negre nu prea se potrivesc.As alege prima varianta pentru ca maieu cu fusta si colantti daca rozul este de o culoare frumoasa merg cu colantii si sandalele poate in loc de sandale niste opincute sau adidasi ca nu prea merg cu colantii, maieu si fusta.Depinde in afara de culoare de cum arata. Funda pppplllllzzzzz? big grin

| EuDarii a răspuns:

2

| silvia3333 a răspuns:

Varianta 2, e mult mai potrivita

| Incarcare a răspuns:

Primawinking Funda?

| AIPS a răspuns:

Prima e ff draguta! a doua la fel imbracate dupa cum iti sugereaza inima scumpy...star
sau imbracate jumat de zi cu una jumat de zi cu alltahappy

| Onissy a răspuns:

Eu as alege tinuta 2.

| Simo0 a răspuns:

Bună ambele variante sunt super love struck. Eu m-aş imbrăca cu prima dacă ar fi fusta tutu şi cu opincuţe happy Paşte Fericit!

| andrythebest a răspuns:

1.

| deutza254 a răspuns:

Vom incepe prima editie cu tema : ,,Cel mai frumos zambet'' ,pentru inscrieri dati add la : miss_mister200 sau lasati o poza la profil http://hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=602686046 cu numele orasul si ani!

| Lalalalalalalalalala a răspuns:

A 2-a este mai buna :X

| IvonV a răspuns:

A doua varianta categoric...desi nu stiu dac e asa cald ca sa porti sandale :*:*