Cunosc o persoană care are vreo 30 de ani, arată absolut super și de multe ori am întrebat-o ce folosește(tocmai din acest motiv!). Cu ce te demachiezi? cu Gerovital. Ce rimel folosești? Un rimel ieftin (scoate un Rimmel). Cu ce șampon te speli (păr superb)? Acum cu Elseve. Dar a avut înainte Pantene, Timotei, Gliss, Sunsilk... Ce cremă de corp? Dove. Fond de ten are Dream Matte Mousse. Iar pe unghii ojă de la Avon.
Deși are cu ce, ca să zic așa, nu și-ar lua vreo chestie super scumpă în veci. Am o bănuială vagă că ar da bani mai mulți pe o cremă anti-rid dar în rest, ferească Sfântul.
Cu toate acestea e frumoasă, machiată impecabil, cu un ten de invidiat. Și nu minte pentru că i-am văzut trusa de machiaj.
Dacă ar ști cât am dat eu pe unele chestii...
Personal cred că merită să investiți sume mai mari în îngrijirea tenului, să luați pentru păr un tratament bun, iar în materie de make up, fondul de ten, pudra, blushul, rujul merită sume mai mari.
Farduri puteți găsi la prețuri rezonabile, la fel și eye liner (apropo, acum am unul cu tub gros de la Alix Avien, a costat 27 lei și e negru intens și nu curge!) și mascara dacă sunteți ca mine și o folosiți pentru numai două luni. Sunt consumabile pe care le schimbați des. Ca să nu mai zic că nici o mascara nu poate face minuni și nu poate da gene de vis dacă nu aveți materialul de bază, eu sunt fană gene false deși acum nu mai am și vreau neapărat să îmi cumpăr de la Make Up Forever. Crema de corp dacă o vreți hidratantă și atât merge un Dove sau altă marcă, ce preferați...un șampon bun se poate găsi și la prețuri mai omenești la urma urmei trebuie doar să fie blând cu părul.
Dacă aș dispune de sume mai mari mi-aș lua numai cosmetice scumpe dar cum nu prea am, acestea sunt regulile după care mă ghidez.
Ah și mai mărturisesc ceva. Când folosesc un produs scump, poate e o doză de snobism dar mă simt mai fericită. Parcă îmi transmite ceva din seducția și glamul lui...și atunci îmi spun că nu mai contează cât am dat pe el dacă îmi aduce zâmbetul pe buze.
Ai putea sa le cumperi de la Lady's. Sau Oriflame. Sunt cat de cat ieftine si sunt foarte bune Sau ai putea sa le iei de la Avon
Hello' cele mai bune produse ti le poti cumpara de la Avon sau de la Oriflame eu tias recomanda Avon ca's mai ieftin dar si de buna calitate dar nu spun'ca produsele Oriflame sunt proaste ba din contra sunt cam la fel dar cele de la Avon sunt mai ieftine.:*
sucCe'S
(fundita?)
Dar vreun magazin...de unde pot merge sa le iau pe moment? Care este mai convenabil?
somebody121 întreabă:
curioasa210 întreabă:
DaciaRomania întreabă: