| Anne07 a întrebat:

Buna happy de unde pot sa cumpar gaz pentru par? laughing.Eu am auzit ca este foarte bun pentru cresterea si intarirea parului big grin.As vrea sa imi spuneti voi ce alte intrebuintari mai are pentru par si de unde il pot cumpara big grin

Răspuns Câştigător
| mihaelaalol a răspuns:

Cred ca te referi la petrol.se gaseste in magazinele mari sau la farmacii.ti-l recomand pe cel de la gerovital plant(care iti opreste caderea parului) si are si sampon(pentru cresterea parului)
sper ca te-am ajutat
funda?!

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihaelaalol):

Ai incercat samponul pentru cresterea parului?

| mihaelaalol a răspuns (pentru anonim_4396):

Da l-am incercat

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihaelaalol):

Eu l-am folosit doi ani, dupa ce l-am schimbat nu-mi mai cadea parul, pana atunci era dezastru happy.

9 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Orice magazin cu articole pentr casa si gradina - Praktiker, Dedeman, Bricostore, chair si magazinase mici de cartier, majoritatea au. Cere gaz lampant.
Numai bine!happy

| Anne07 explică (pentru MadRaven):

Multumesc happy

| MadRaven a răspuns (pentru Anne07):

Nu ai pentru ce, ma bucur ca ti-am fost de ajutor happy:*

| ElenaSA a răspuns:

Uite, exista in gama gerovital Lotiune cu petroleum, vitamina A, E si ulei de ricin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zilele trecute vorbeam cu mama ca este foarte bun pentru par sa nu mai cada si sa creasca dar ea zicea sa-l caut pe la tara, pe net citisem ca cele din magazine gen praktiker nu sunt asa bune.

| beatrice12345 a răspuns:

Il poti cumpara de la farmacie sau de la orice supermarket ti-l recomand pe cel de a gerovital plant.winking