| mileyselydemy a întrebat:

De vreo 2 saptamani mi-am schimbat samponul si am inceput sa fac matreata! Mai exact inainte ma spalam cu Schauma pentru juniori dar am auzit ca Head&Sholder este mai bun! Din cate am vazut eu nu este chiar atat de bun! Acum va rog sa-mi spune-ti voi cu ce va spalati?
P. S. Vreau sa mentionez ca am un par foarte lung(cam pana la solduri)

5 răspunsuri:
| PixieTrixie a răspuns:

Head and Sholders e printre cele mai proaste! Eu ma spal cu Herbal Essences si estte foarte bun si miroas si bine! happy

| Lavynya99 a răspuns:

Buna! Eu stiu ca Head&Sholder face matreata, deci nu e bun! Eu ma spal cu Nivea Pur Gloss Anti Matreata...e foarte bun! Te pup!

| Manne a răspuns:

Si eu am parul la fel de lung, dar ma spal cu h&s si nu fac matreata.mai incearca un clear poate functioneaza, sau wash'n'go.

| ketanal a răspuns:

H&S este un sampon foarte agresiv, si nu este suportat de toate scaalpurile. Si eu fac matreata si de la el si de la Pantene.
Se zice ca nu trebuie sa folosesti pe timp lung acelasi sampon.
Eu folosesc Frank Provost, ma inteleg tare bine cu el. Si cumpar de fiecare data alt sampon, din acceasi gama, o data pentru par vopsit, alta data pentru par subtire si asa mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Head&sholder e singurul care nu imi face matreata ma spal de multi ani cu el, numai cu cel mentol si este cel mai bun...acum daca te invezi cu un sampon de obicei e bine sa il pastrezi...