Nu e nicio lipsa de calciu, nu are treaba calciul cu pieala, ci mai degraba cu oasele sau dinti. pur si simplu ai pielea dezhidratata, in fiecare seara da-te cu crema de corp sau speciala pentru talpi sau ulei de masline pe picioare apoi ia-ti niste sosete de bumbac si dormi asa.
Acum eu ce sa mai cred?
Eu zic sa faci chestia care ti-am zis-o eu deci in fiecare seara te dai cu o crema preferabi; mai grasa de exemplu de galbene sau cu ulei de masline (mie asta mi l-a recomandat dermatolog ca am avut o problema tocmai in talpa, ma rog la mine o fost ceva veruca) si apoi iei sosetele dormi asa si in doua saptamani trebuie sa fii ok, daca nu du-te la dermatolog sa nu fie o ciuperca sau dermatita sau ceva de genul, mie mi-a si zis sa nu umblu desculta niciodata ca se pot lua chestii de pe jos.
sau poti sa bei lapte si sa stai la soare, si prin minune s-or hidrata talpile, dar cred ca daca ar fi lipsa de calciu ai avea si ate probleme, lesinuri, fracturi dese, probleme cu dintii etc
Ai lipsa de calciu! incearca sa bei mult laptic si sa stai la soare ca sa se fixese sau daca nu ai timp ia vitamina D, dar ar fi pacat sa o iei sintetic, mai ales ca e soare! Bafta!
Multumesc:*
Cu placere. funda?
Emiliiia întreabă:
DaciaRomania întreabă: