Da-te cu suc de lamaie(lamaie stoarsa)! dar ai grija sa te dai cu crema hidratanta dupa aceea pentru ca si arde putin pielea. nu ma refer la arsuri ca cele solare, dar pentru piele nu e prea ok.
mai poti sa te exfoliezi dar nu in aceeasi zi pentru ca va pielea e sensibila.
si in legatura cu autobronzantul de la avon am patit si eu anul trecut. cu el nu te dai ca si cu o crema normala. trebuie aplicat uniform. si pateaza hainele. eu m-am dat seara si dimineata cearceaful era maro. trebuie intins nine de tot. si e bine aplicat dupa exfoliere si baie, sa fie eliminata pielea moarta. sper sa te ajute ce ti-am zis, macar sunt sigura ca ti-ai dat si tu seama de mai mult de jumate din romanul meu
Mi-am luat si eu anul trecut si la fel am patit, nu e bun deloc. la mine petele s-au dus dupa cateva spalari, dar nu m-am mai dat, eu fiind mai alba, petele aratau oribil. mai bine du-te la plaja si te dai cu ulei de masline, o sa prinzi un bronz mai frumos decat cu crema aia.
Buna!
Si eu am acea crema autobronzanta de la AVON si crede-ma ca e foarte buna, si eu am patit aproape la fel prima data dar nu e din cauza cremei ci trebuie sa masezi foarte bine pana intra toata crema in piele.
Acum lasa asa, o sa treaca in cateva zile, nu iti sugerez ca incerci cu fel si fel de metode naturale sau altceva pentru ca iti agresezi piele si nu cred ca vrei dupa sa ai o piele iritata si rosie, mai ai rabdare cateva zile, se vor duce din intensitate la fiecare spalare.
Inainte sa aplici crema autbronzanta trebuie sa faci un dus cu un gel de dus hidratant, dupa ce iti usuci foarte bine pielea aplici autobronzantul pe piele si masezi fooarte bine pana se absoarbe tot, dupa stai dezbracata cateva minute pana se usuca, pentru a nu pata hainele.
Si in cateva ore te vei bucura de un bronz foarte frumos si fara pete
A, si inca ceva, trebuie sa te speli pe maini cu apa si sapun dupa ce aplici crema ca rezultatul nu va fi prea placut, si eu am patit-o de multe ori si imi era jena cu palmele mele portocalii
Bafta!
DaciaRomania întreabă: