| PurpleLadybug a întrebat:

Buna^.^ deci. am fata aproape rotundastraight face sunt tunsa in scari si am parul' cret si bretonbig grin. ce alt tip de frizura mi'ar sta bine? MULTUMESChappy Daca va mituiesc cu fundita pr mai multe raspunsurihee hee?

Răspuns Câştigător
| alexa a răspuns:

Hm... pot fi mai multe idei pentru ca dupa cum bine sti fata rotunda trebuie sa ascunda pometii prea proeminenti.
de exemplu scarile sunt cea mai buna idee:sa il ai mai lung si niste scari incepand de la barbie, pe care il poti coafa in cat mai multe moduri.de asemenea, prinde. l cand iesi la o intalnire cu prietenii pentru a-ti elibera fata si a scoate in evidenta trasatuirle frumoase.bobul este o alta varianta pentru fata rotunde:un bob cu parul mai lung incepand cam de la umeri cel mai scurt si apoi suvite lungi in fata. poti sa citesti mai multe aici http://www.divahair.ro/......ta_rotunda
P. S. fundita tot trebuie s. o dai la un moment dat si raspunsul il vei alege in functie de ce ti. a placut tie. a, si sa stii ca pot fi multi care raspund, pe langa subiect numai ca sa fii tu multumita ca ai multe raspunsuri:P
pa pa:)

1 răspuns:
| PurpleLadybug explică:

Whateverlaughing chestia cu fundita era doar o ironielaughing