Incearca bronzarea organica. Ti se pulverizeaza pe tot corpul o subsanta ce bronzeaza. Rezultatul se vede imediat si bronzul dureaza cam o saptamana sau mai mult. Este o metoda sanatoasa si se spune ca are efect antiimbatranire. Multe saloane au si aceasta metoda. Pretul nu il stiu dar te poti interesa usor. Pupic!
Vroiam sa-ti mai spun, exista in farmacii o gama de autobronzante Piz Buin. Din cate am mai auzit si eu, se zice ca sunt cele mai bune autobronzante la ora actuala. Nu pateaza hainele, nu lasa o culoare portocalie. Singurul inconvenient este pretul. Sunt mai scumpicele. Pupic!
Te cred! Eu inainte sa incep cu solarul, foloseam autobronzante. A doua zi aratam ca un leopard! Plus ca miroseau asa enervant... Autobronzantele astea de la Piz Buin le-am vazut chiar in farmacia de la Kaufland, Sensiblu cred. Costa in jur de 150 de lei, deci mult mai scump decat cele normale. Am intalnit o fata care folosea si era super multumita, a zis ca nu s-a patat. Chiar acum citeam si pe net si am vazut pareri f bune despre produsele Piz Buin. Eu personal nu am folosit autobronzantul asta dar te mai poti interesa si poate il vei folosi cu drag. Pupic!
Incearca bronzarea organica! Este mult mai sanatoasa decat orice alta metoda! Astept fundita
Si sigur nu o sa am surprize neplacute apoi?
In sensul ca s-ar putea sa ma trezesc jumate bronzata, jumate, nu si faze d-astea, sau sa se duca pe vreo mana, picior, etc!
Eu am incercat, si nu am avut parte de surprize neplacute! Intereseaza-te de calitatea saloanelor din zona ta si mergi la cel mai bun!
Alex2126 întreabă: