| butterfly_4024 a întrebat:

deci am o megaa problemaaa cu machiajul. ce pot face sa reziste mai mult? deci cand ies din casa ma machiez folosesc fond de ten apoi pudra, si rimel pentru gene.deci nu ma machiez exagerat. dar peste 2 3 ore ba am fata lucioasa ba curge rimelu. si cand ma intorc inapoi acasa si ma uit iarasi in oglinda ma puca toti dracilaughing. sau cand este f frig afara exact aceeasi situatie. exista vreo crema sau spray ceva sa ma dau pe fata pentru a rezista mau mult? voi ce ati folositi? credeti-ma ca mias cumpara oricelaughing)mersi:*

Răspuns Câştigător
| Delee a răspuns:

Pai, in primul rand fondul de ten dispare de pe fata daca e folosit in exces si daca tenul nu e foarte bine hidratat.Inainte de a te machia spala-ti tenul cu un gel de curatare. Tamponeaza usor cu un prosop pentru a sterge apa de pe fata, apoi da c lotiune tonica, lasa sa intre in piele si apoi adauga crema hidratanta pentru tipul tau de ten.Lasa sa intre putin in piele, apoi adauga UN SINGUR strat de fond de ten, FOARTE FIN.Insa vezi si daca fondul de ten pe care il folosesti e potrivit tipului tau de ten.Peste adauga pudra, dar si ea FOARTE FOARTE putina. Dupa treci pensula in pudra nu aplica direct pe fata ci scutura bine, apoi aplica. Iar rimelul vezi sa nu fie expirat, incearca de la alta gama sau renunta definitiv la el ca poate iti irita ochii, ei lacrimeaza iar el curge.
Si din cand in cand ar fi ok daca ai lasa tenul sa respire, sa faca o pauza.Nu folosi zilnic fondul de ten.
ps: la fond de ten iti recomand loreal.asta.Pe mine ma tine 12 ore
http://www.vreaureducere.ro/wp-content/uploads/2010/06/fond-de-TEN.jpg

11 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

O crema pentru hidratar te dai cu ea inainte de a folosi fondul de ten, problema ar fi totusi produsele pe care le folosesti sa fie de proasta calitate daca curg

| friday a răspuns:

rolling on the floor) rolling on the floor) plasticato! si inca zici ca nu exagerezi...

| monique a răspuns:

Pai in primul rand ai nevoie de mascara waterproof, ca acum vine iarna si e si mai multa umezeala (miss sporty e ok, si accesibil ca pret). Problema cu fata lucioasa nu e pudra sau fondul de ten, ci faptul ca ai tenul gras. Fa o vizita la o cosmeticiana buna, sa iti dea o crema care sa regleze secretia de sebum (grasime), astfel de creme nu se gasesc in comert, ci se prepara special pentru fiecare tip de ten. Tot ea o sa-ti zica ce tip de fond de ten/pudra sa folosesti, probabil o sa-ti recomande ceva usor, dar rezistent.

| scumpete a răspuns:

Deci daca tot iti place atat de mult sa te machezi, inseamna ca iti place sa fi in pas cu moda si sa arati, ok. ceea ce mi se pare foarte bine

Dar. crede-ma ca se poarta natural. Fi tu insuti nu cred ca e atat de bine sa te machezi mereu si o sa faci riduri din cauza fondului de ten.

Doamne. dc nu iti schimbi fata daca tot nu iti place cum arati si vrei sa te machezi mereu?

Sincer. o sa ai fata destul de urata peste catziva aniwinking

Gandeste'te pentru 1 min saw macar o sec si la astawinking

Baftahappy

| ladygaga a răspuns:

Pai in primul rand la tenul gras nu e indicat DELOC fondul de ten pentru ca o sa luceasca si mai mult fata +ca peste cativa ani o sa ai un ten oribil(chiar daca acum vezi ca fondul de ten ti`l face super)
o sa ai riduri si o sa "imbatraneasca" tenul.
Lasa`ti tenul asa, fara fond de ten.
eu cand ies din casa dau doar cu o crema de protectie si atat.
fondul de ten la ocazii folosescwinking
Poate ar trebui sa faci si tu la fel

| andreeeeeeeea a răspuns:

Pentru ten... apa termala in fiecare zi chiar si inainte de aplicarea lui, pentru ochi dai cu creion sau tus si dupa dai cu pudra, pentru gene ondulator cleste pentru gene, si pentru buze, acestea trebuie exfoliate cu o periuta de dinti, dar nu f durhappy iar periuta de dinti face minuni. pentru buze aplica un strat de ruj, apoi preseaza usor un servetel pe buze. Presara putina pudra pulbere si, din nou, un strat de ruj. Astfel, culoarea se va stabiliza. eu una cam asa fachappy

| Laly_5095 a răspuns:

Buna. Ti-as recomanda sa nu iti iei orice fond de ten ci pentru tipul tau de ten adica pentru ten gras de asta iti si luceste fata iar rimelul ti-l poti lua rezistent la apa mai ales iarna si nu vei mai avea probeleme cu el si da exista si o apa termala care o poti folosi dupa ce te machezi iti fixeaza machiajul si este vorba de LA ROCHE-POSAY EAU THERMALE o gasesti in orice farmacie.Succes

| matrixismyname a răspuns:

Machiatul a fost facut pentru amuzament, nu trebuie sa devina un lucru de facut zi de zi sau sa ajungi la faze de genu "machiaju ma face frumoasa".

Legat de problema ta, poate folosesti produse de proasta calitate, ai incercat si alte produse de aceeasi gen de la alt producator?

| amanda33 a răspuns:

Mai bine ai incerca masti si creme decat fond de ten. Decat sa te duci da dai 50mii pe un rimel de la taraba din colt sau de la AVON ia-ti mai bine Definitif Waterproof de la Carlo di Roma care costa 16 lei. Produsele de calitate nu curg. De ce iti dai cu fond de ten? AI cosuri? incearca exfoliere si sapun antibacterian gen protex deo12 apoi aplica o crema hidratanta. Daca ai bea apa si nu te-ai umfla de cola poate ai arata mai bine si fara fond de ten. Eu zic ca ideea asta cu machiajul mi se pare exagerata si ca tu arati bine dar nu ai destula increre in tine. Se poarta acel look de papusa, cu putin blush, gloss si un rimel decent. Eu am 30 si de ani si lumea imi da nici 20. De ce? pentru ca nu mi-am dat cu fond de ten decat atunci cand am facut poze pentru permis. Bafta

| amanda33 a răspuns:

A! Si app. fara "deci"la inceput de fraza! Te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tenul iti luceste pentru ca e gras/mixt. Poti sa atenuezi asta cat de cat aplicand o crema matifianta. Rimelul poate e prost.Incearca o formula waterproof. Da, exista produse pentru fixarea machiajului (MAC, Urban Decay), dar sunt foarte scumpe.