Bine ca nu vrei sa te îmbraci in zdrențe!
Fă ce vrei.
E viața ta.
Înafară de tatuaje si belciug in rât
Poti sa te îmbraci cum vrei tu cât ești în Romania.
Atunci când o sa te duci in țări foarte civilizate mergi si tu frumos standard business.
Am locuit intr-o țară foarte civilizată unde daca erai tatuat sau cu belciuge inele prin piele si alte cuie in limba politia considera ca esti deja infractor si se purta cu tine ca si cand deja ai fi omorât pe cineva.
Dar daca te vedeau îmbrăcat la cămașă călcat la dungă barberit cu masina inpecabil de curata si haine de rezerva noi să ai eventual și bonul la ele. Atunci erai lăsat in pace in maxin 15 minute
Bucură-te cât încă se mai poate!
Eu imi lăsasem părul lung și mi-a spus unu cu ochii albaștri că să mă bucur azi de tot ce îmi oferă viața!
Pentru că mâine va fi mai rău.
Și bătea apropo la toate libertățile
Iei si le arati si parintilor ce o sa raspundem noi aici. Sint sigur ca iti vor binele, dar evazatii se purtau la greu in anii '70 de catre astia slabi. Acum revine moda. Poate asa au ei impresia, ca evazatii merg pe grasi sau grase... dar nu e asa. Si legat de skinny stuff, ai dreptate. Zi-le si lor, arata-le raspunsurile de aici.
Ai sa fii babă in curand si ai sa mai vrei sa se uite vreun "obsedat" la tine. Asculta-ti parintii ca stiu ei mai bine.
Exista si variante intermediare. Cei skinny nu trebuie sa fie atat de stramti incat sa para ca au crescut pe tine. Iar obsedatii se vor uita indiferent ce porti.
O parere strict personala, blugii evazati combinati cu incaltamintea cu talpa groasa asa cum se poarta acum mi se par foarte aiurea. Just my two cents.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: