| Ema1234 a întrebat:

Deci, as vrea sa-mi recomandati si mie remedii pentru slabit, si da, in afara de sport, deja fac asta,
Preciez ca am 13 ani si vreo 8 luni si, nu ca as si supraponderala dar as vrea sa scap de colaceii aceia de pe mijloc x_x
Puteti sa-mi recomandati si mie ceva, gen ceai verde...(apropo, spuneti-mi si mie ce efecte are acest ceai, am auzit ca e ft bun pentru slabit)
Deci, sa imi spuneti ceva dar Sa nu fie foarte scump, in jur de 20 lei, caci nu dau mai mult pe asa ceva. Alte ceaiuri sau, asa ceva thinking As vrea sa dau jos cateva kg(4-5-6).
Multumesc, funda!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mishu22 a răspuns:

In primul rind nu minca prajeli gen cartofi prajiti! si ai putea sa inlocuiesti painea normala cu paine neagra sau paine de tarite si evita sa mai bei sucuri sau bauturi acidulate! apoi ai sa vezi schimbarile! kiss!

| Ionela_Alexandra_1998 a răspuns:

Si eu am aceai problema, am cautat dar pentru inceput trebuie sa respecti mesele principale ale zilei, cand mananci inloc sa stai 10-15min stai 20-30 min si mesteca bine si mult (creierul percepe ca mestecatul mult e multa mancare si asa te saturi cu putine alimente), mai inceraca cu prietena/prietenii sa alergati (pe poligon, campie, un tur al orasului), sper ca te-am ajutat.