| Helene a întrebat:

Buna Deci chiar am o problemutsa Acum cateva zile mi-am anuntat prietenii ca nu ma mai intorc in tara si raman la scoala aici.Si azi o prietena, sau cel putin era mi-a zis ca gata ca nu mai suntem prietene si ca eu i'am uitat.Si chiar nu i'am uitat, ma gandesc la ei dar nimeni nu stie ce am eu in minte, sau de cate ori plang.Eu mi-am facut aici 2 prietene, de fapt vb cu ele din decembrie si am incredere in ele si ei si se intorc impotriva mea. Mie mi se pare normal sa imi fac prieteni aici, sa vb si cu altcineva.Ba chiar o fata mi-a zis ca eu ma distrez si ca fac baie in ocean; dar ce sa fac sa stau in casa sa plang si sa fiu emo ca nu mai sunt cu ei? Vb cu toti cand am ocazia, ii sun si mi se pare ca totul se sparge in capu' meu. Ps:Eu sunt in Franta, si nu am vrut sa zic ca raman aici cand eram acolo pentru ca nu am vrut sa creez discutii. Ce sfat imi dati? (am pus la categoria asta pentru ca sunt mai multe vizualizari:d)

Răspuns Câştigător
| Carlaaa a răspuns:

S-au simtit dati la o parte, dar... ma indoiesc ca pot sa le gasesc scuze pentru modul in care au reactionat.
Fa ce-ti spune tie inima si nu te mai lua tu dupa altii.
Fa cum iti e mai bine.In viata trebuie sa fim si mai egoisti, ca altfel suferim la orice decizie care ne face noua bine.
Ramai acolo unde te simti tu in largu` tau, acolo unde te intelegi bine cu cine vrei.
,, prieteni" exista peste tot. Nu cunosc oamenii de acolo, poate mai mult ca sigur sunt mai prietenosi decat romanii.
Sper ca intr-un final sa te inteleaga prietenii... Si daca nu, inseamna ca nu iti sunt.

4 răspunsuri:
| Madalina1455684 a răspuns:

Prietenii care i-ai lasat in Romania nu au stiut, nu stiu si nu v-or sti niciodata sa aprecieze gestul acesta ca tu ii suni, te interesizi ce mai fac si multe alte chestii.

Cum ti-au spus si persoanele anterioare inseamna ca ei nu ti-au fost intr-adevar prieteni.Pentru ei ai contat doar atunci cand ai fost langa ei si gata.
Inseamna ca sunt egoisti. Daca ti-e prieten adevarat nu conteaza ca va despart poate 1500-2000 km.Important e ca tu aoclo unde esti ai prieteni.Incearca sa te agndesti ce va fi in viitor, nu ceea ce a fost in trecut.
Oricum eu iti urez:Amusez-vous en France!
Mentionez nu ma prea pricep la franch da mergetonguelaughing.

| Zenithf a răspuns:

Prietenii adevarati se bucura pentru tine, deci tu nu ai avut prieteni adevarata, sorry straight face
Bucura-te de viata ta si de noii tai prieteni.

| Helene explică:

Chiar sunt prietenosi, iar fetele alea nu le cunosc de 2 zile, ci din decembrie. Iar ei, m-am convins cine mi'e prietenwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu neam dat in potriva ta nu stiu c am avut si dupa aia am fost si mai suparata eus ultima cre afla ca nu mai vi si boom imi trantesti vestea asta acum e mai bine