S-au simtit dati la o parte, dar... ma indoiesc ca pot sa le gasesc scuze pentru modul in care au reactionat.
Fa ce-ti spune tie inima si nu te mai lua tu dupa altii.
Fa cum iti e mai bine.In viata trebuie sa fim si mai egoisti, ca altfel suferim la orice decizie care ne face noua bine.
Ramai acolo unde te simti tu in largu` tau, acolo unde te intelegi bine cu cine vrei.
,, prieteni" exista peste tot. Nu cunosc oamenii de acolo, poate mai mult ca sigur sunt mai prietenosi decat romanii.
Sper ca intr-un final sa te inteleaga prietenii... Si daca nu, inseamna ca nu iti sunt.
Prietenii care i-ai lasat in Romania nu au stiut, nu stiu si nu v-or sti niciodata sa aprecieze gestul acesta ca tu ii suni, te interesizi ce mai fac si multe alte chestii.
Cum ti-au spus si persoanele anterioare inseamna ca ei nu ti-au fost intr-adevar prieteni.Pentru ei ai contat doar atunci cand ai fost langa ei si gata.
Inseamna ca sunt egoisti. Daca ti-e prieten adevarat nu conteaza ca va despart poate 1500-2000 km.Important e ca tu aoclo unde esti ai prieteni.Incearca sa te agndesti ce va fi in viitor, nu ceea ce a fost in trecut.
Oricum eu iti urez:Amusez-vous en France!
Mentionez nu ma prea pricep la franch da merge.
Prietenii adevarati se bucura pentru tine, deci tu nu ai avut prieteni adevarata, sorry
Bucura-te de viata ta si de noii tai prieteni.
Chiar sunt prietenosi, iar fetele alea nu le cunosc de 2 zile, ci din decembrie. Iar ei, m-am convins cine mi'e prieten