Poti sa alegi intre un roz nu foarte aprins sau un violet. Sunt niste culori care se potrivesc cu tenul creol si presupun ca ai parul saten. Sper ca te.am ajutat.
Nu ai precizat culoarea parului, dar nu este o mare problema.
Iti recomand sa nu iti faci in cap paie roz sau violet pentru ca nu se mai poarta si nu se potrivesc tenului creol.
Daca ai avea parul brunet cu refexii inchise adica un brunet nu foarte puternic, un brunet estompat ti-as recomanda rosu foarte inchis spre visina putreda sau suvite ciocolati.
Daca ai parul brunet puternic iti recomand niste suvite crem gen cappucino.
daca ai parul blond mai inchis iti recomand suvite verzi daca esti pe un stil mai dinamic dar daca vrei ceva mai simplu incearca suvite portocali sau de culoare morcovie.
Daca ai parul blond foarte deschis incearca sa optezi tot pe un crem sa se balanseze tourile.
Daca ai parul saten ai de ales dintre :
morcovii-roscate sau blonde deschis.Eu as opta pentru morcovii mai cu seama ca ai ochii caprui sper ca te-am ajutat!
Cred ca cel mai indicat ar fi sa optezi pentru nuante calde cum ar fi nuanta ciocolatei ( ciocolatiu ) maro-ciocolatiu, maro-auriu şi tonurile mai închise de blond sau rosu inchis!
Depinde de culoarea parului tau. incearca sa iti vopsesti parul, sa il faci ciocolatiu, iar suvitele sa fie blonde. dar sa fii atenta la ce culoare de blond, sa fie un blond auriu
violetaaaa11 întreabă: