In primul rand trebuie sa ai in permanenta fata curata :)
1. Castravele este delicios in orice salata sau sandwish. Insa, este extrem de eficient in curatarea fetei si sporeste elasticitatea pielii. Puteti taia felii castravetele si sa le aplicati pe cosuri. Castravetele are o actiune benefica si ca masca pentru ten. Puteti amesteca castravetele cu laptuca si morcov pentru a va face o masca.
2. Sucul de lamaie aplicat pe ten ajuta la inchiderea porilor.
3. Bicarbonatul de sodiu amestecat cu sapun vegetal (de preferat sapun facut din ulei de masline sau alte uleiuri vegetale) este cel mai bun scrub antibacterian pentru ten.
4. Amestecul de sare marina fina cu albusul de la un ou este foarte bun pentru pielea sensibila atacata de acnee. Aplicati ca o masca astfel preparata si inlaturati usor cu miscari circulare.
5. Si chiar daca exista o multime de lotiuni drept garantie a acestui lucru, ar fi bine sa recurgi pur si simplu la apa si sapun, dupa care sa aplici o crema (hidratanta pentru ten gras sau mai grasa pentru ten uscat). O masca pe baza de lamaie si miere ar putea fi o solutie pentru tine, desi poti folosi numai zeama de lamaie (inchide porii si catifeleaza). Orice ai face insa, nu iti imbacsi tenul, chiar daca recurgi la metode "naturale" care aparent il salveaza
6. http://www.romedic.ro/masti-antiacneice-pentru-cosuri-0P14208
Mult succes! :) [Fundita:o3]
Cosurile pot apare din mai multe modive : alimentatiea prea multa si cu grasimi multe { deci mananca mai multe fructe si legume si lasa fast-foodurile } + apa ajuta si ea mult la hidratare { bea cel puuuutin 1 L de apa pe zi }
Si eu am avut cosuri si mama mi-a spus sa ma spal cu apa si sapun (am un sapun de la nivea cu aloe vera) iar apoi ma dau pe fiecare cos in parte cu o crema NIDOFLOR costa 7 lei si o gasesti la farmacie...
Spala-te des pe fata cu apa curata si sterge-te bine, nu te da cu creme. Eu am 18 ani si nu prea am cosuri, nici nu ma fardez(creme, rujuri, fondd de ten eu mai stiu ce) si totusi am o fata curata, mai apare cate unul recunosc dar nu multe, de la distanta nu se vede deloc, doar daca te uiti in fata mea mai vezi unul doua
Acum depinde si de tenul fiecaruia
Bafta
Vrei sa spui Beauty & Fashion nu dragoste & sex, uita-te mai bine inainte s afaci un comentariu aiurea.
Nu stiu ce sa iti zic. Eu odata am incercat sa mi usc cu spirt, si apoi nu mi-au mai aparut. Fa-te cu spirt pe ele, adica pe toata fata, iar apoi fa-te cu crema pentru ca sa nu ti se uste fata si sa nu iti fie aspra.
Cumpara creme de la farmacie nu stiu ce exact dar intrebi acolo siti da eu am avut negi mi-a dat crema si mi-am revenit
Pai... si eu inainte aveam cosuri si ma spalam pe fata cu produse de firma dar nu mi-a trecut nimic... degeaba. acum ma spal numai cu apa simpla si nu mai am asa de multe cosuri, si cred ca si tu ar trebui sa faci la fel!
Nu face nimic de capul tau, si nici nu asculta de nimeni. Poti inrautatii situatia. Ca sa elimini problema, trebuie sa stii cauza ei. Mergi la un doctor, nu o sa te muste! succes
Incearca sa ungi fata cu putin vidka sau coniac. la mine cu vodka si coniac in 2- 3 zle trece orice cosh
sa faci sex
dar daca serios poti incerca sa te adresezi la cosmetolog sau sa faci baie de aburi din romanita ajuta foarte bine! Sper sa-ti ajute!
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: