Cred ca grijile tale ar trebui sa se concentreze mai mult pe inaltime, decat pe masa, pentru ca din acest punct de vedere esti ok, poate doar daca vrei tu sa dai vreo 2 kg jos, cu putin sport si o dieta echilibrata scapi repede de ele, dar asta nu-i o necesitate, poate doar un moft, daca vrei; insa inaltimea nu e potrivita pentru 13 ani, ar trebui sa te duci la medicul de familie sa-ti dea trimitere la un endocrinolog, nu crezi? Nu zic ca e ceva grav, dar esti putin cam scunda pentru varsa ta... in privinta asta, iti recomand sa practici un sport care sa te ajute, mai ales baschetul, dar si voleiul, handbalul, inotul, care pe lang asta, te ajuta sa te si mentii in forma.
Mult succes iti doresc si un corp sanatos!
Glumesti, nu esti grasa de loc arati chiar bine, prietenul tau vrea doar sa glumeasaca. Pot primi fundita te rog? mersi
Ca esti potrivita
Da cati ani ai? 11?
sincer la 1. 45? si la 45 de kg? te ridic lejer
eu pot spune ca am de 2 ori mai mult ca tin
Picioarele-ti sunt faine. Burtica ai putea-o lucra putin.
In rest, dupa mine. esti ok!
Vara faina.
Nu esti grasa, asta e sigur! Poate ca ai doar 2-3 kg in plus, care, din cate observ sunt pe burtica. Nu iti fa probleme, nu trebuie decat sa faci abdomene timp de 2-3 saptamani si vei arata foarte bine!
Nu esti chiar grasa. Dar, ca sa il impresionez pe pretentziosu tau prieten incearca sa dai jos. Mananca de 2 ori pe zi (multe legume, fructe), si nu manca dupa ora 7 seara.Succes
Pa, pa
Esti frumoasa sa stii si esti slaba pentru inaltimea ta asa ca nu iti mai face griji si oricum daca prietenul tau te iubeste o sa treaca peste asta si o sa isi dea seama ca ai greutatea perfecta si daca tot vrei sa slabesti un kg doua nu mai manca dupa 6 si fa macar 1 ora sport sa te plimbi cu rolele sau bicicleta sau chiar sa iesi cu prietenele tale sa va plimbati dar eu zic ca nu ttrebuie sa iti faci probleme din cauza greutatii arati destul de bine
Grasa nu esti, ai doar cateva kg in plus care s-au depus la burtica.
Incearca sa nu mai mananci dulciui si fa sport.
Parerea mea:Nu ii mai asculta pe altii.Cn e sa te placa te place asa cum esti. Daca u vrei sa mai slabestie, slabesti pentru tine nu pentru altii.Nu arati grasa deloc Umpic d burtica ai dar am si eu.
In poza nu prea pari "grasa". Esti ok. A nu prea stiu ce sa zic...esti sigura ca ai 1, 45? Adica, la 13 ani ar trebui sa fi mai inalta. Eu am 13 ani si am 1, 60.
Esti foarte bine cum esti asa
Nu te lua dupa parerile celorlalti
E bine sa fi mai slabuta si supla ca s aai silueta decat grasa.
Bine sa nu devi nici anemica, sa te reti d ela mancare si sa ajungi la 30 de kg... Sfatul meu este:Nu`i mai asculta pe cei din jur si ramai la greutatea ta
Esti foarte bine cum esti asa
Nu te lua dupa parerile celorlalti
E bine sa fi mai slabuta si supla ca s aai silueta decat grasa.
Bine sa nu devi nici anemica, sa te reti d ela mancare si sa ajungi la 30 de kg... Sfatul meu este:Nu`i m-ai asculta pe cei din jur si ramai la greutatea ta
La 13 ani, arati FOARTE BINE`! Nu esti grasa deloc! Si burta eu nu vad sa ai. Unde vreti sa`si tina matele? In buzunar? Sau sa aiba abdomen plat de la 13 ani...sa fim seriosi.
Arati foarte bine`! Poate prietenul tau zice ca esti grasa in glumea, asa sa te necajeasca.
S fi iubita`!:*:*