| anonimaanonima2A a întrebat:

deci eu am avut un par foarte frumos( in scari ) pana m-am dus la o frizerita si i-am spus sa imi ia din varfuri ( nu foarte mult ) pentru ca erau deteriorate, dupa ce a terminat si m-am uitat in oglinda am constatat ca parul din fata e in scari si la spate de drept. Nu imi sta bine daca il las desfacut pe spate... intrebarile mele sunt : 1. vreau sa ma duc sa ma tund again dar la alta frizerita si ar vreau sa stiu cum ii pot explica cum vreau eu tunsa adica la spate sa fie asa : https://www.facebook.com/....../photo.php imaginea a 2a 2. se mai poate repara, l-as dori tare mult ca in imagine... si chiar vreau sa inteleaga cum mi-as dori sa fiu tunsa 3. cum sa evit deteriorarea varfurilor?

Răspuns Câştigător
| ElleAhx a răspuns:

Tunsoarea aia e una dintre cele mai simple tusori. Nu stiu ce frizerita handicapata ai nimerit care nu a inteles ce ai vrut. laughing Spune-i doar ca vrei sa iti fileze parul la spate (poti sa ii arati si o poza ca sa fii sigura ca nu o da in bara din nou).
Ca sa eviti deteriorarea varfurilor, sunt mii de tratamente pentru par, balsamuri regeneratoare sau protectie de placa (daca folosesti).
Sper ca te-am ajutat. :*

1 răspuns:
| Ririru a răspuns:

Tunsoarea care o vrei tu acum se numeste in V, nu in scari.
Poti sa ti-l faci asa dar tot parul din fata va fi mai scurt...