| NuStiuCeNumeSaImiPun a întrebat:

Deci eu fac dans si la sfarsitul lunii (ianuarie) eu si ceilalti avem spectacol iar profesoara de dans inca nu s-a decis pentru. costume. Ea a spus ca putem veni noi cu ideile. Iar dasul e cu sarituri, miscari multe ale trunchiului deci tine de elasticitate.Doamna ne-a propus ceva : o bluza cu umarul gol, bluza sa fie neagra si sa scrie pe ea cu argintiu, auriu iar pantaloni nu mai tin minte cum a zis laughing si a mai spus ca poate gasim accesorii, lantisoare ceva thinking Aaa si mai am o problema parul asta chiar ca nu stim una are parul in scari, una il are cu breton diferenta totala, dar cel mai scurt par il are o fata si ii pana la umeri. Iar melodia pe care facem dansul este : "Flo rida-Low" Deci am doua intrebari:
1. Voi ce idei aveti pentru costume?
2. Dar pentru frizuri?
Va multumesc ca ati citit tot happy, stiu cam lung sper sa intelegeti cam ce am vrut sa spun. Sii recompensa o stiti. big grin.
Please sa raspundeti! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| pinkqueen98 a răspuns:

Buna:) Eu as alege pentru fete niste body-uri mov sau negre:-? Sau bluza cu umarul gol si pantaloni cu turul lasat http://www.google.ro/......tp?/imgres sau o pereche de colanti negrei [mov] cu o bluza sau un tricou rosu[roz].
In legatura cu parul: vi-l puteti intinde toate:) sau sa vi-l creponati! Succes:-*![sper ca te-am ajutat]

| NuStiuCeNumeSaImiPun explică (pentru pinkqueen98):

Aasaaa o zis pantaloni cu turul lasat laughing. Parul creponat?! Adica?!

5 răspunsuri:
| TipaSecsiii88 a răspuns:

Pentru costume ar fi bine de ex. daca sunteti 10 fete 5 sa aiba un tricou negru cu crapartuta la spate(ceva maieu) iar pentru cele lalte 5 un tricou negru cu spartura(maieu)...si pantaloni mov mulati (dar nu foarte mulati) pentru primele 5 si verzi pentru ultimele 5! Iar la par pentru tine o codita impletita pentru aia cu scari niste codite un bagta in alta.iar pentru cea cu parul scurt o coada! Si accesori o bratara dar ceva strans p mana si cercei mici! Sper ca te-am ajutat merit o Fundita pentru imaginatie macar laughing big grin

| cosmin333 a răspuns:

Pai vad ca e un dans energic. laughing) incercati costume cat mai largi sa nu se intample doamne fereste... ma intelegi tu laughing

| NuStiuCeNumeSaImiPun explică (pentru cosmin333):

Ce conteaza laughing tot aia. Dar vad ca nu miai raspuns la ce am vrut eu laughing...