Depinde de tipul lui de ten, cel mai probabil are tenul normal, deci da, e un norocos.
Sunt mulți factori care influențează apariția coșurilor de la stilul de viață, la igiena personală sau a obiectelor ce ating fața ( telefon, față de pernă ce ar trebui schimbată la 2-3 zile maxim ), la genetică, hormoni etc
Nu e ok să cazi pradă nici geloziei, unii sunt mai norocoși, dar viața nu e corectă, obișnuiește-te.
La 13 ani este inca un copil. Mai ales ca e baiat. La tine deja lucreaza hormonii. Macar daca ar lucra si mintea!
Depinde foarte mult și de igienă. Dacă prinzi o infecție nu te mai salvează nici măcar o lună de mâncat doar legume și fructe.
Sau încă nu l-a lovit pubertatea așa cum trebuie.De exemplu am niște colegi care până la 14-15 ani au râs de mine din cauza tipului meu de ten, dar după aceea s-au umplut de coșuri.Au ajuns și mai rău decât mine.
Cel mai probabil nu a ajuns la pubertate. Daca ar fi ajuns ar avea si el o gramada de cosuri. Dar stai linistit/ă va ajunge si el la pubertate si va avea o gramada de cosuri. Dar asta depinde de fiecare persoana si fiecare corp. Exista persoane care ajung la pubertate si nu au nici un cos, si exista persoane ( cele mai multe probabil ) care au o gramada de cosuri si puncte negre.
Stiu cum e cu cosurile, si eu am aceeasi problema, dar vom scapa curand ( sper ), eu deja incep sa nu le mai suport. Igiena e cea mai importanta, pentru ca asa vom putea scapa de ele.
E vorba de genetică, plus că la el nu a început, la 13-14 ani începe. Sau mai sunt și oameni cu corpuri sănătoase chiar dacă mănâncă prost.
justifyme întreabă: