| RoseOfTheFire a întrebat:

Buna deci sa nu radeti de mine dar mi-am comandat de la teleshoping o placa de par Instyler ieri a ajuns acasa azi m-am gandit sa imi fac parul cand ce sa vezi se incalzeste prea tare si acum mie teama sa nu imi ard parul credeti ca se arde sau doar se incalzeste asa?

7 răspunsuri:
| miha90z a răspuns:

Pai vezi ca poti sa reglezi caldura. scrie si pe site "are trei setari de caldura". poate ca e pus la maxim, incearca sa il dai la minim si vezi daca e mai bine, daca nu returneaza produsul.

| XOXOyoXOXO a răspuns:

Poti regla temperaturabig grintongue si nu uita protectia de par inainte big grin

| Melody a răspuns:

Asa se incalzeste orice placa. Poti sa prajesti painea cu ea...
Dar vezi ca poti regla temperatura. Citeste si tu cartea cu instructiuni.
Oricum nu-ti baga degetele prin ea ca vei speria toti vecinii cu tipetele.

| adri16 a răspuns:

Ai trei variante de temperatura, poti sa reglazi temperatura la 180 ca sa nu se arda,, nu e nevoie sa tii mult placa pe par, il aranjeaza repede

| Maryse a răspuns:

E normal sa se comporte asa, nu e stricata.

| larry11larry a răspuns:

Pai,daca ai comandato si tia dato sigilata si in cutie, nu avea cum sa fie stricata si probabil asa se incalzeste

| kiduutoxicc a răspuns:

Buna flory429, si eu mi-am comandat o placa de par Instyler trebuie sa ajunga peste 2 saptamani.
Deci orice placa se incalzeste asa.(eu am una care se incalzeste extrem de tare incat nu pot pune mana pe ea). oricum nu iti arde parul iti garantez 100%(parul se arde mai mult de la soare)dar iti poti cumpara un spray pentru protectie de la syoss este termorezistent pentru protectia parului intins cu placa. sper ca te'am ajutat.pa-pa sper ca te'am ajutat funda?