| Farcas_Alina_1979 a întrebat:

deci se apropie peste 3 luni cu pasi repezi inceperea scolii intru in clasa a 12-a si as vrea o schimbare fara sa ma tund sau sa ma vopsesc cum sa am unghiile mari le am mici si ce culoare ma sfatuiti sa imi pun pe unghii? atata timp cat la scoala nu ne prea lasa cu rosu pe unghii fata:as vrea sa ma machiez atata timp cat ne lasa numai cu 2 feluri de machiaj primul: machiaj natural adica niste masti cu miere pentru a "infrumuseta" fata nu ai face culori as vrea totusi sa folosesc si ceva mai natural ca doar incepe scoala nu discoteca, si personalitatea sa numai fiu timida si inaltimea vreau sa fiu cu 10 cm. mai inalta de la 1.60 la 1.70 astea doar in 3 luni rapid sa nu ma mai recunoasca colegii.

Răspuns Câştigător
| SunShine a răspuns:

Te sfatuiesc sa lasi unghiile mici, profesorii tin cont de machiaj, haine oja pe unghii, o sa ai bacul la anul eu zic sa te pui pe invatat happy

| Farcas_Alina_1979 explică (pentru SunShine):

Multumesc!

| SunShine a răspuns (pentru Farcas_Alina_1979):

Ma bucur ca te-am putut ajuta happy

6 răspunsuri:
| Jameson a răspuns:

Iti recomand sa mergi la psiholog. Asta ar fi schimbarea necesara pentru tine.

| Farcas_Alina_1979 explică (pentru Jameson):

Du-te tu la psiholog.Eu ma refeream ca incepe si scoala si cine te-a pus sa comentezi ce nu trebuie din partea mea multumesc.SunsShine felicitari

| Jameson a răspuns (pentru Farcas_Alina_1979):

Eu din poza dvs vad ca sunteti in varsta si tinand cont de faptul ca numarul de la user, ma gandesc ca e anul nasterii dvs. Deci intrebarea e pusa anapoda sau sunteti la seral sau userul facut anapoda. Daca va ganditi doar la infatisare, inseamna ca doar asta conteaza pentru dvs. Am dat raspunsul respectiv gandindu-ma ca ati pus intrebarea anapoda si totusi pentru acolo ar fi o schimbare buna.

| GuUumitza a răspuns:

Legat de par iti pot spune doar sa incerci diferite coafuri, impletituri, accesorii. Ca si culori la unghii inceaca nuante de maro, bej, si roz sters. Ca si machiaj limiteaza-te la rimel si ruj nude, poate si un creion sau tus negru. Cat despre timiditate, asta depinde de tine sa iesi din carapace. SI ca sa te inalti joaca mult volei si basketbig grin