Te sfatuiesc sa lasi unghiile mici, profesorii tin cont de machiaj, haine oja pe unghii, o sa ai bacul la anul eu zic sa te pui pe invatat
Multumesc!
Ma bucur ca te-am putut ajuta
Du-te tu la psiholog.Eu ma refeream ca incepe si scoala si cine te-a pus sa comentezi ce nu trebuie din partea mea multumesc.SunsShine felicitari
Eu din poza dvs vad ca sunteti in varsta si tinand cont de faptul ca numarul de la user, ma gandesc ca e anul nasterii dvs. Deci intrebarea e pusa anapoda sau sunteti la seral sau userul facut anapoda. Daca va ganditi doar la infatisare, inseamna ca doar asta conteaza pentru dvs. Am dat raspunsul respectiv gandindu-ma ca ati pus intrebarea anapoda si totusi pentru acolo ar fi o schimbare buna.
Legat de par iti pot spune doar sa incerci diferite coafuri, impletituri, accesorii. Ca si culori la unghii inceaca nuante de maro, bej, si roz sters. Ca si machiaj limiteaza-te la rimel si ruj nude, poate si un creion sau tus negru. Cat despre timiditate, asta depinde de tine sa iesi din carapace. SI ca sa te inalti joaca mult volei si basket