| Denianonim a întrebat:

Deja îmi fac probleme cum va fi clasa a 8-a
E grea?
Cum sa ma imbrac în prima zi? Ce manichiură sa-i spun la manichiurista să-mi facă? Ce machiaj să am?
Trebuie sa imi schimb garderoba
Ce fel de haine să îmi cumpăr? Îmi plac cele sport

6 răspunsuri:
| Bisbiavatar12 a răspuns:

Te imbraci cum te-ai imbracat in clasa a 7-a.
Da, e foarte grea daca nu-i acorzi importanta.
Daca inveti si ai profesori ok nu e grea, dar axeaza-te mai mult pe romana si mate ca din asta dai examen

| SG1995 a răspuns:

Vai draguta, daca astea sunt grjile tale bafta la corigente, si vezi sa nu ramai repetenta.

| Robi673547 a răspuns:

Poti sa dai abandon si ramai fara aceste griji.

| WolfYTB a răspuns:

1.Daca inveti la timp nu e grea
2.Te imbraci leger, frumos, CUMINTE.
3.Manichiura cred ca s-ar potrivi ceva gen de 1 cm peste unghia normale nude cu o floare in colt cred ca e perfect.
4.Machiaj natural, deschis.
5.Cumpara hainele in care te simti bine si iti plac.

Sper ca te-am ajutat.Dar nu te preucupa cu asta ci axeaza-te pe invatat.Am zis asa la haine, manichiura si machiaj ca sa nu te creada profesorii pitipoanca

| Violleta2022 a răspuns:

Esti clasa a 8-a asa-i?
Deci, imbracata decent: fara lucrurui sexi, transparente, scurte, sau decoltate. Fara machiaz si fara manichiura, ca nu te duci la discoteca, ci la scoala sa inveti.
Garderoba trebuie sa contina lucruri normale, pentru copilasi de varsta ta.
Atentia intr-a 8-a trebuei sa fie nu la machiaze, coafuri si imbracaminte ci la invatat pe rupte, pentru ca este cel mai important a din viata ta: cel in care iti alegi liceul de un vei iesii cu o posibila cariera/meserie. deci, focusl tau trebuie sa fie 99% pe invatat si 1% pe moda.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ce griji ai. Alta panarama...