Buna!
Parul trebuie tuns la o luna, doua pentru a creste sanatos fara probleme.
Te poate ajuta o masca pentru varfuri despicate.
http://www.divahair.ro/......e_naturale
Un sampon de calitate sa ai.
Te pup!
Am un sampon foarte bun de la Forever Living Products (o firma cu produse pe baza de Aloe Vera).Am dat in jur de 80 lei pe el.
Https://www.foreverliving.com/marketing/Page.do?name=AloeJojobaShampoo - acesta il folosesc...si balsam din aceeasi gama.Le-am luat acum o saptamana si sper sa isi faca efectul cat mai repede ca sa nu mi se mai despice varfurile. :D
Nu as mai vrea sa ma tund, fiindca vreau sa imi las parul lung. Incerc sa nu ma mai tund, dar in acelasi timp sa am par sanatos, fara varfuri despicate. De aceea ma deranjeaza faptul ca mi se despica.
Iti multumesc pentru raspuns!;)
Se intampla asta pentru ca este NORMAL. Toata lumea are varfuri despicate, d'aia lumea se duce sa isi tunda varfurile. Trebuie sa il tai, daca stai asa crapatura aceea va urca pana la radacina cu timpul
Cum ar fi uleiul de ricin sau masline...sau la seruri pentru varfuri?
Dap
Buna. Sa-ti spun si eu problema mea. Eu daca ma tund mi se despica parul si orice foarfeca as folosii este la fel. Am decis sa nu ma mai tund si de atunci parul meu este mult mai sanatos, port parul impletit.
PS. : incearca sa nu te mai tunzi si tu un timp si foloseste produse de la gerovital. O sa-ti ajute.
Sper ca te-am ajutat :*. Succes
Si eu am acceasi problema...l-am tuns si am auzit ca se poate despica din cauza lipsei de calciu pentru ca parul ia tot calciul. Sau daca nu mai poate creste se despica! Sper ca te-am ajutat funda?
Http://www.envy.ro/comunitate/forum/view_topic/21679.html#recommend_article - vezi aici :) te pot ajuta - crestere rapida a parului si ofera volum
kalakkas întreabă: