| JustMeFlory a întrebat:

Buna Dimi la toti! Sa incep, mi s-a pus pata rau de tot si vreau sa ma fac blonda(un blond deschis natural)dar problema este ca eu sunt deja un blond cenusiu si nu stiu daca ar iesi ceva daca bag un blond foarte deschis.Nu vreau sa ma mai decolorez pentru ca am facut acest lucru mai de mult si mi-am distrus parul! Ceva idei fetelor? Multumeschappy

12 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Incearca un blond mediu :) O sa te prinda culoarea si arata natural :) Incearca acele vopsele pe care trebuie sa le lasi pe par doar 10 minute ca sa-ti protejezi parul.
Ma gandeam la ceva de genul: http://www.lorealparis.ro/......fonce.aspx sau http://www.lorealparis.ro/......clair.aspx ori http://www.lorealparis.ro/......glace.aspx
Daca vrei blond foarte deschis atunci cenusiul de acum il scoti tot cu o vopsea cu un ton mai inchis decat ce ai tu acum :)
Am mai auzit ca iti deschizi culoarea parului daca te clatesti cu ceai de musetel dar n-am incercat niciodata...

| Brigitta a răspuns:

Daca ai tenul deschis si te faci bruneta o sa arati ca si Morticia din familia Adams laughing Scuze, dar ma amuza big grin

| princess a răspuns:

Salut! pai sa iti explic cum sta treaba big grin daca tu ai la par o culoare inchisa adica un blond cenusiu si vreo o culoare mai clara nu poti obtine asta decat daca iti decolorezi parul pentru ca o coloare peste alta culoare nu iti deschide parul...sau alta optiune ar fi sa iti faci suvite! dar sigur... un par care sufera tratamente chimice trebuie ingrijit daca nu vai de el:d deci ingrijeste-ti bine parul daca ai de gand sa faci vreo decolorare...

| JustMeFlory explică:

Ba ma intereseaza SoftCristi dar in general fetele sunt mai pricepute la acest subiect! Tocmai ce spuneam nu vreau un blond foarte deschis, vreau un blond frumos, natural.Cand eram mica eram blonda pui, dar acum mi s-a inchis parul si vreau sa ajung la culoarea de atuncihappy
Ms de sfat SoftCristi:*

| JustMeFlory explică:

@Baby21 nu ma mai fac bruneta in viata mea! Am fost si m-a imbatranit foarte mult si imi scoatea tenul deschis in evidenta. DIn contra fetelor deschise la ten le sta bine cu culori mai deschise, si fetelor mai creole cu culori mai inchise.Si in plus e altceva cand vezi poza si zici ca nu mi-ar sta bine si alta cand vezi persoana fata in fata.Eu tot ma fac oricumbig grin

| JustMeFlory explică:

Stiu @Brigitta.Am fost bruneta, si cum am mai spus nu ma mai fac bruneta niciodata!laughing))))))

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

De la băieți nu te interesează? Totuși, băieții te apreciază, critică, admiră cel mai mult, nu?
Dacă tu ești în poză, nu fă trăznaia de a te vopsi. Părerea mea. Da... îmi plac blondele, dar nu cele articifiale, ori foarte deschise. Culoarea peărului tău (din poză) mi se pare perfectă.

| viatadecacatt a răspuns:

Din cate vad in poza pe care o ai nu te-ar prinde blond deschis.

| tee a răspuns:

De obicei pe parul deschis la culoare prinde si vopseaua deschisa. Asa ca incerca o vopsea cu o nuanta mai deschisa decat nuanta pe care ti-o doresti. Sau fa-ti niste suvite mai blonde decat ce ai tu acum, dar nu-l decolora...
Parul se mai decoloreaza si cu zeama de lamaie... dar trebuie insistat, adica trebuie sa faci tratamentul cu zeama de lamaie de mai multe ori...ca sa se vada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna dimi...Pai sincer mi se pare ca iti sta mult mai bine asa... daca te-ai face un blond deschis nu ti-ar sta la fel de bine...crede-ma ca si eu am facut greseala asta... dar fiind deschise la ten nu ne sta bine... te sfatuiesc sa nu faci asta... poate un brunet... te-ar avantaja mai multwinking eu sunt bruneta acum...si in plus se poarta brunetul mai mult...blondul asa deschis numai este chiar in voga...bafta te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ete fetelor, da baietii ce are daca-si dau cu parerea, ca doar ei te admira, fetele te invidiaza rolling on the floor tongue Deci platineaza-te si vedem atunci ce si cumbatting eyelashes

| mirella25 a răspuns:

Ca sa nu-ti mai decolorezi iar parul, ar fi o solutie si anume sa te speli de 4 ori/luna cu frunze proaspete de nuc dar, acum n-ai nicio sansa pentru ca le-a trecut sezonul. Oricum, iti sta bine cum esti in poza, nu vad de ce vrei sa te vopsestihappy