| Aldutssss31 a întrebat:

Buna dimineata.E o întrebare adresată în special fetelor.Am avut diferente destul de mari de greutate, am avut o perioadă lungă o greutate destul de mare(73-78 de kg cam asa)iar după am slăbit, deși nu am slăbit rapid ci a durat in jur de 8 luni sa pierd 20 de kg sânii au avut de suferit.Voi daca ati fi în locul meu ati apela la chirurgia estetică?

4 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Daca iti permiti fa-owinking
Dar vezi ca implantul doar mareste sanul, NU il ridica.
Plus ca o data puse implanturi trebuie neaparat sa iti mentii o greutate constanta, maxim variatii de +-3kg.
Sanii au mereu de suferit cand slabesti mult indiferent ca e slabit lent sau rapid, 20kg inseamna ceva totusi.

| romeo78 a răspuns:

Nu, fără operație estetică, doar dacă există pliuri, piele în exces.
În rest nu, chiar dacă e inestetic, se poate corecta cu bustieră, sutien, dar nu operație estetică.

| CassiusAlexander a răspuns:

Probabil că nu. deoarece nu prea am văzut intervenții care să arate și natural. Mărimea sau duritatea sunt ușor de creat, dar degeaba dacă arată ca 2 portocale lipite de corp. Poate va mai avansa tehnologia să facă ceva ce pare natural. Sau poate există la un buget mare.

| pombar a răspuns:

Ai slabit dar nu corect, grasimile sanatoase sunt foarte importante si se gasesc in cantitati mari in seminte, nuci si arahide ( cel mai bine crude sau coapte fara ulei si fara sare). Aceste tipuri de grasimi nu sunt deloc cum le asociezi cu grasimile din surse animale (orice produse provin de la animale) si de care e corect sa te temi. Alta greseala e sa desconsideri o dieta echilibrata adica sa acoperi toate cantitatile necesare zilnic de vitamine si minerale adica legume de toate felurile mai ales varza si ceapa in cazul tau. Nici exagerarea de nutrienti nu e benefica. Ca sursa de energie si satietate combina legumele cu cereale simple: orez/fiert, ovaz, porumb, nu pufuleti, nu paine din faina de grau, nu snaksuri. Fasolea e dura dar e foarte buna, si mazarea la fel. Cea mai buna carne e cea de peste( dar nu prajit). Tine minte ca fructele nu sunt mancare de baza ci doar pofte ocazionale. Sper ca e la mintea gainii de stiut ca orice mancare dulce facuta de om adica ciocolata, inghetata, bomboane, orice contine zahar e foarte daunator. Nu e bine sa mananci cu sare adaugata. Secretul pentru a slabi frumos nu e sa mananci putin ci corect.